Sorpresa majúscula: Alonso Caparrós explica la seva experiència gai

Ho ha explicat al plató de 'La última cena'

Alonso Caparrós al plató de 'La última cena'
Alonso Caparrós explica com va ser la seva primera experiència gai | Telecinco

Alonso Caparrós és un dels presentadors més atractius que la televisió espanyola ha tingut en els últims vint anys. Des que es va fer popular a la pantalla petita, el presentador ha despertat els somnis més íntims entre les seves seguidores, però també entre els seguidors. 

La seva vida amorosa sempre ha estat objectiu de la premsa rosa per aquest interès que sempre ha despertat en tots els sexes, i ara Caparrós ha decidit explicar que en la seva vida privada també ha tingut experiències amb tots dos sexes. Així ho va confessar a l'últim programa de 'La última cena', on ha explicat la seva primera vegada amb un altre home amb tots els detalls. 

Alonso Caparrós tornava a ser protagonista de Telecinco el passat divendres, 17 de juliol, a 'La última cena'. La seva presència fins i tot va fer que un dels germans de Miguel Frigenti, col·laborador de la cadena, decidís assistir al sopar: «He acceptat venir perquè estaria Alonso. Va ser el meu mite eròtic de l'adolescència. Veia 'Furor' només per veure'l a ell», va confessar. 

El presentador no va poder fer els ulls grossos davant un elogi d'aquestes característiques i s'ho va prendre com un gran afalac. Va confessar que li agrada que encara el reconeguin com un mite eròtic, i de fet, fins i tot se sent molt més afalagat si aquesta mena de comentaris venen per part d'un home

Alonso Caparrós confessa la seva experiència «avançada» amb un altre home

Jorge Javier Vázquez, que mai desaprofita l'ocasió davant situacions així, va preguntar al presentador sobre aspectes de la seva intimitat i sobre la possibilitat d'estar amb un altre home en algun moment de la seva vida. 

Caparrós va respondre que està molt bé amb la seva dona i molt feliç, però va matisar «que l'amor no va per sexes». Davant d'aquesta resposta, Jorge Javier va preguntar-li directament si havia tingut alguna experiència homosexual al llarg de la seva vida, i Caparrós, sense pèls a la llengua, va respondre que «sí, home, és clar».

De fet, el presentador va confessar que no va arribar a enamorar-se de l'altra persona i que l'experiència «no va ser completa, però sí avançada». Amb aquesta frase, Caparrós va donar a entendre que no va arribar a haver-hi penetració durant la seva experiència, però segons sembla, sí que va haver-hi altres implicacions. 

Les xarxes i els espectadors de 'La última cena' no van dubtar a agrair al presentador la seva sinceritat per ajudar a visibilitzar la bisexualitat o fins i tot el fet de tenir relacions amb altres persones, siguin d'un sexe o d'un altre, sempre que sigui una voluntat de les dues persones i des del respecte.


Comentaris

envia el comentari