Màxima indignació per la portada d'una revista amb Paz Padilla en el dia més tràgic

La revista ha publicat un reportatge sobre la presentadora en un moment molt delicat

La sorprenent portada de '¡Qué me dices!' després de la mort de Juan Vidal | ¡Qué me dices!

Ahir, diumenge 19 de juliol, es va anunciar la tràgica mort d'Antonio Juan Vidal, el marit de la presentadora i actriu de Telecinco, Paz Padilla. Després d'un any de lluita, ha mort víctima d'un càncer als 53 anys. Han estat molts els que han estat donant suport a la presentadora de 'Sálvame'. Amics i gent anònima li han donat el condol a través de les xarxes socials pel que suposa un cop molt dur per a la comunicadora gaditana.

A més, els mitjans de comunicació han informat de tot el que ha passat després del trist final del marit de Paz Padilla. Les mostres de suport han estat constants des que es va conèixer la notícia en el matí de diumenge 19 de juliol.

Aquest dilluns, algunes revistes han sortit als quioscs com cada dilluns i en diverses d'elles parlen de la mort de l'espòs de Paz Padilla després d'un llarg càncer. El que ha sorprès és veure una portada en concret, a '¡Qué me dices!', on mostren gairebé en tota pàgina una entrevista amb Alonso Caparrós, que va oferir el passat cap de setmana al programa de Jordi Anjauma 'El trono de sensaciones' a 8tv.

Reportatge molt inesperat 

Paz Padilla també ocupa la portada d'aquesta coneguda revista, però a la part inferior dreta. La sorpresa majúscula és que la informació sobre la presentadora de 'Sálvame' no versa sobre la pèrdua recent d'Antonio Juan Vidal, sinó sobre el jardí de la seva casa de Madrid.

S'entén que és un reportatge realitzat prèviament a la mort de l'espòs de Padilla, però xocamolt amb la tràgica situació que està passant l'andalusa, trencada pel dolor en perdre al seu marit. Veurem com li prova la presentadora aquesta portada tan polèmica hores després de quedar-se vídua.

Una bonica història d'amor

El 2020 s'ha acarnissat amb la humorista Paz Padilla. Després de perdre a la seva mare fa tan sols quatre mesos, ara la presentadora ha d'enfrontar de nou a una altra gran pèrdua. El càncer li ha arrabassat a qui ha estat el gran amor de la seva vida als 53 anys.

En 2016 l'actriu es va casar amb l'advocat a Zahara de los Atunes, Cadis. Junts van emprendre així una nova vida plena de moments que mai oblidarà l'andalusa. I és que el seu era molt més que un simple matrimoni. Eren amics i companys de vida.

Paz Padilla i Antonio Juan Vidal es van conèixer quan ell tenia 17 anys d'edat i ella 14. Junts van gaudir de moments inoblidables a Cadis. Malgrat tot l'amor que es professaven, eren dues ànimes joves i van decidir emprendre camins per separat. Padilla es va mudar a Madrid per començar una vida davant les càmeres i allí va conèixer al seu primer marit. Albert Ferrer va ser també el pare de la seva única filla, Ana. No obstant això, després de cinc anys junts la parella va posar punt final al seu matrimoni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tres años!!!! Uno de los días más felices de mi vida, desde ese 8 de octubre, nada me separará de ti.

Una publicación compartida de Paz Padilla (@paz_padilla) el

Però el destí és molt capritxós i tenia alguna cosa preparada per a la presentadora. Paz Padilla es va retrobar amb Juan Vidal i es van enamorar de nou. Des de llavors, la parella ha viscut una constant lluna de mel. Per això tots dos van decidir segellar aquesta preciosa casualitat de la vida amb una cerimònia a Zahara de los Atunes. Aquest era precisament el lloc en el qual s'havien conegut 32 anys abans.


Comentaris

envia el comentari