La romàntica història de Paz Padilla i Juan Vidal: «El gran amor de la meva vida»

Quatre mesos després de la mort de la seva mare, Paz Padilla ha perdut el seu marit

Paz PAdilla amb el seu marit, Juan Vidal, en una imatge compartida per ella a les xarxes
Paz Padilla sempre ha recordat que Juan Vidal ha estat l'amor de la seva vida | Instagram

Ja fa quatre anys que Paz Padilla i el seu marit, Antonio Juan Vidal, van viure un dels moments més feliços de la seva vida: el seu casament. Avui aquesta bonica història ha tingut un trist final amb la mort de l'advocat a causa d'un càncer.

El 2020 s'ha acarnissat amb la humorista Paz Padilla. Després de perdre a la seva mare fa tan sols quatre mesos, ara la presentadora ha d'enfrontar de nou a una altra gran pèrdua. El càncer li ha arrabassat a qui ha estat el gran amor de la seva vida als 53 anys.

En 2016 l'actriu es va casar amb l'advocat a Zahara de los Atunes, Cadis. Junts van emprendre així una nova vida plena de moments que mai oblidarà l'andalusa. I és que el seu era molt més que un simple matrimoni. Eren amics i companys de vida.

Una preciosa casualitat

Paz Padilla i Antonio Juan Vidal es van conèixer quan ell tenia 17 anys d'edat i ella 14. Junts van gaudir de moments inoblidables a Cadis. Malgrat tot l'amor que es professaven, eren dues ànimes joves i van decidir emprendre camins per separat. Padilla es va mudar a Madrid per començar una vida davant les càmeres i allí va conèixer al seu primer marit. Albert Ferrer va ser també el pare de la seva única filla, Ana. No obstant això, després de cinc anys junts la parella va posar punt final al seu matrimoni.

Però el destí és molt capritxós i tenia alguna cosa preparada per a la presentadora. Paz Padilla es va retrobar amb Juan Vidal i es van enamorar de nou. Des de llavors, la parella ha viscut una constant lluna de mel. Per això tots dos van decidir segellar aquesta preciosa casualitat de la vida amb una cerimònia a Zahara de los Atunes. Aquest era precisament el lloc en el qual s'havien conegut 32 anys abans.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tres años!!!! Uno de los días más felices de mi vida, desde ese 8 de octubre, nada me separará de ti.

Una publicación compartida de Paz Padilla (@paz_padilla) el

Malauradament, avui a Paz Padilla li toca acomiadar-se del gran amor de la seva vida. Després de gairebé 4 anys de feliç matrimoni, ara Juan Vidal ha marxat. Allà on estigui, segur que està molt orgullós de la seva dona.

Paz Padilla té un gran repte al davant: superar la pèrdua de dues de les persones que més ha estimat en la seva vida.I ho fa sorprenent espectadors i companys de feina, ja que ella mai havia comentat la situació del seu marit. Durant aquest últim any, ha continuat presentant alguns dels programes de 'Sálvame' i 'Got Talent', i fins i tot tenia un nou projecte professional preparat per aquest 2020. 


Comentaris

envia el comentari