Primer pla de Manuel Bedmar, la parella de Rocío Flores.

L'alt preu que paga Manuel Bedmar per seguir al costat de Rocío Flores

El jove es vol fer famós sigui com sigui

La relació de Rocío Flores i Manuel Bedmar segueix generant debat. Molta gent no entén per què ella no l'ha deixat sabent que li ha posat les banyes en nombroses ocasions.

Tant és així, que no es creïn la seva aparent felicitat. «El petó entre Manuel i Rocío és per aparentar de cara a la galeria», opinava Laura Gutiérrez, la suposada amant de Bedmar.

La jove assegura que «sabia que actuarien com si no hagués passat res. Ho veig normal quan veus que tot és cert, el millor és no contestar. Què diràs? Que tot és mentida».

Imatge que Rocío Flores ha penjat a Instagram amb el seu xicot.
Imatge que Rocío Flores ha penjat a Instagram amb el seu xicot. | CatalunyaDiari 

De fet, al·lega que els amics més propers de la parella comenten que no haurien d'aparentar que «estan bé, perquè bé no hi estan».

Així, la jove creu que Manuel sap moltes coses de la família, detalls íntims que podrien deixar en molt mal lloc tant Rocío com el seu pare, Antonio David.

Sembla que l'interès seria mutu per les dues parts, ja que a Bedmar li convé seguir amb la seva relació si vol assolir la fama. Sobretot, després de permetre que un amic seu, Sergio Ríos, expliqui la veritat.

Imatge de Manuel Bedmar durant un vídeo informatiu de Sálvame sobre la suposada deslleialtat a Rocío Flores
La presumpta amant de Manuel Bedmar va trencar el seu silenci 'Sálvame' | Mediaset 

Així, el jove s'estaria esforçant per «recuperar Rocío». Això, mentre «va donant tocs perquè els amics parin de parlar». Mentrestant, Rocío «no vol deixar Manuel perquè té por que parli, d'ella i de la seva família».

«Ell té informació molt important, de primera mà, i ella està preocupa per tot el que pugui explicar».

▶️ Rocío Flores confirma el secreto a voces y le gana la partida a su madre

La parella intentaria transmetre una imatge de la seva relació que no és certa

Cosa que tindria molt angoixat Antonio David, que no es fia res del seu gendre, i menys després de saber el mal que li ha fet a la seva filla.

Tot i això, la neta de La Jurado insisteix que «no li té por de res». “T'ho juro pels meus dos germans. Estic amb la persona que vull estar i intento tenir una vida el més normal possible”. 

A més, afirma que «fins avui, sempre he tingut la meva vida privada molt al marge. És molt respectable que altres ho facin, però jo vaig prendre aquesta decisió».

Imatge de Rocío Flores i el seu xicot Manuel Bedmar
Manuel Bedmar podria haver estat infidel a Rocío Flores | Instagram 

D'aquesta manera, Rocío segueix negant-se a entrar al drap malgrat què diguin sobre ella i el seu xicot. Una manera de calmar els ànims i deixar passar la tempesta.

«Quan estic bé, se'm nota i quan estic malament, també», deixava clar. «No tinc necessitat de fer cap espectacle amb la meva vida, no és la meva manera de ser. Tot està bé, la meva vida continua en ordre».

Fa poc, un amic molt proper a Manuel oferia detalls sobre la classe de relació que manté la parella. Titllava Ro de ser una controladora i molt gelosa, que no deixa mai el seu xicot.

«De vegades, quan queden, Rocío li truca per videotrucada. Ell s'ha d'aixecar ràpidament per contestar-li. Si no ho fa, després no el deixa entrar a casa i es queda al carrer a les 12 de la nit», explicava Sergio Ríos.

A més, apuntava que a Manuel se'l veu «un nen tímid, casolà, que la respecta. L'altra cara és completament diferent. Jo diria que ell no està enamorat, quan ho estàs, no enganyes una persona».

«A Rocío li agrada sortir a sopar, viatjar, ell se sent incòmode perquè no té aquest tren de vida. Rocío no es vol relacionar amb els amics de Manuel».