Primer pla de la princesa Elionor

Elionor descobreix el motiu pel qual està obligada a reaparèixer en públic

Elionor té pensat assistir a un acte al costat dels reis

Encara que el parador d'Elionor s'ha convertit en un autèntic misteri des que va marxar a Gal·les, sembla que ben aviat tornarà a aparèixer en públic. Serà després de Setmana Santa.

La jove està de vacances, però segurament aprofitarà aquests dies per passar-los amb els seus pares i la seva germana, a qui ha de trobar molt a faltar.

De fet, es va confirmar que la Família Reial no aniria a Palma de Mallorca a visitar la seva àvia Sofia. Per això, haurà fet les maletes cap a unes vacances familiars.

Això sí, com és habitual, el destí que els reis escullen sempre es manté en un rigorós secret.

Princesa Elionor en un discurs.
Elionor pronunciant el discurs durant els Premis Princesa d'Astúries. | Gtres

És evident que han hagut de cancel·lar els pròxims plans que tenien a l'agenda. Tot amb la intenció de descansar amb les seves filles.

Així, la seva reaparició es planeja aquest dissabte, 16 d'abril, i també ho farà la seva filla. Segons s'ha confirmat des de la Casa Reial, Elionor visitarà amb els reis i la seva germana, la Infanta Sofia, el centre de recepció, acollida i derivació (CREADE) de refugiats ucraïnesos.

Un centre ubicat a Pozuelo de Alarcón a Madrid, on les seves majestats podran reunir-se amb les persones afectades pel conflicte bèl·lic.

▶️ El rey Felipe sorprendre a todos con una inesperada decisión

La reaparició estel·lar d'Elionor ja té data

Una manera de mostrar la seva solidaritat i suport a la duríssima situació que travessen. Després de l'acte, és possible que Elionor hagi de fer front a altres compromisos abans de tornar a l'UWC Atlantic College el dia 24.

En concret, el 20 d'abril assistirà a la jornada sobre joventut i ciberseguretat que es durà a terme a l'institut Julio Verne de Madrid.

Però, de moment, no hi ha confirmació oficial sobre si aquest any la princesa presidirà el Premi Cervantes, que va ser el seu primer acte oficial en solitari l'any passat.

La reina Sofia, la princesa Elionor i la infanta Sofia en un acte públic
Elionor amb la seva germana i la seva àvia arribant als premis. | GTRES 

En aquella ocasió, la jove es va moure com un peix dins l'aigua i va demostrar els seus dots com a periodista. Va mostrar un gran interès per tot el que els presents compartien.

Queda clar que aquest ha estat un dels períodes més llargs en què la filla dels reis no ha fet cap aparició pública.

Elionor està completament bolcada als seus estudis, encara que això no vol dir que també tingui temps per a l'amor.

Des de fa mesos, s'especula que la jove podria haver trobat un jove molt especial que, fins i tot, hauria presentat als pares.

La princesa Leonor el día de su Confirmación junto a sus padres y su hermana
La princesa Elionor reapareixerà amb els pares i la germana. | Agencias 

Un jove «alt, prim i molt agraciat», que també estudia a l'internat i va a la mateixa classe que la princesa.

A més, sembla que seria estranger i no parla espanyol, encara que això no suposa cap problema per a Elionor, que es defensa a la perfecció en moltes llengües.

De moment, no sabem com deu haver encaixat la reina Letícia aquesta novetat de la seva filla i si haurà donat el vistiplau a la relació.

La veritat és que sempre ha imposat una fèrria disciplina tant a Elionor com a Sofia, assegurant-se que no tinguessin cap distracció.

Per això, tenia molta por que la seva filla tingués males influències a l'internat.

Lluny de casa, no hi ha dubte que Elionor ha pogut assaborir les mels de la llibertat. Cosa que no té opció al nostre país, on els mitjans estan contínuament pendents de cadascun dels seus passos.

De fet, la jove estaria gaudint d'aquesta etapa tan bonica i intensa, mentre es prepara per a les dures obligacions que haurà d'afrontar.