Luca Onestini i Cristina Porta

Luca Onestini destapa tota la veritat sobre la ruptura

Luca Onestini es mostra enfonsat després de la separació

Luca Onestini viu un moment molt delicat. La polèmica ruptura amb Cristina Porta li està passant factura i s'ha mostrat molt dolgut per la situació. A més, ha revelat que té alguns problemes de salut.

La parella es va conèixer a 'Secret Story' i van decidir donar-se una oportunitat fora de la casa. Tot semblava anar de meravella, però la relació amb prou feines va durar tres mesos. L'italià ha decidit trencar ara el seu silenci a les pàgines de la revista 'Lecturas'.

Durant algun moment de l'entrevista, Luca no va poder contenir les llàgrimes. El dolor se'n va apoderar, castigat també per unes «mentides» de la seva ex que li han fet molt de mal.

Confessa que està «destrossat». La situació fa fet que perdi «set quilos». Malgrat les crítiques que ha pogut abocar cap a qui fos la seva parella, explica que l'estimava molt.

«L'estimava amb bogeria. És horrible el que estic passant. Per Cristina hauria fet qualsevol cosa», explica.

Luca Onestini.
Luca Onestini, molt dolgut amb la seva ex. | Telecinco 

Entre ells tot semblava anar vent en popa. Però a la sortida del programa de televisió, el guanyador de 'Secret Story' es va trobar una persona molt diferent del que pensava. Estava obsessionada amb les xarxes socials.

Assenyala que el millor moment de la parella era «quan passava més temps amb mi, sense el mòbil. Però això es trencava quan ella es posava a mirar Twitter», revela. A això se li uneix, a més, la manera de ser de la seva ex.

Tenia davant seu una Cristina molt gelosa, que prestava molta atenció a qualsevol acció que dugués a terme. «Controlava les noies que seguia a Instagram i em va dir que deixés de seguir Alexia Rivas», apunta a l'entrevista.

Luca Onestini comença a adonar-se del tipus de persona que era Cristina. En certa manera, se sent enganyat. Sent llàstima que «hagi hagut de fingir amor quan soc una persona que l'importa una merda», sosté.

Considera que ella s'havia pres la relació com «si fos una feina», on hauria obtingut beneficis. Avui dia, l'italià es pregunta com va poder pensar que «m'estimava quan només em volia utilitzar».

Diu que se sent molt molest pel canvi d'actitud de la periodista. Ara fa tot allò que havia retret als altres, que era «vendre la seva vida».

Assegura que «criticava Sandra Pica, Julen de la Guerra. I ara està fent el que sempre havia dit que li feia fàstic». Amb aquestes paraules es refereix al pas de Cristina Porta per Mtmad, un canal on revelava qüestions personals.

La separació de Luca Onestini, un secret de domini públic

La relació entre Luca Onestini i la periodista ja feia temps que trontollava. Ells intentaven desmentir les informacions que circulaven sobre una crisi sentimental. Per això, apareixien junts a esdeveniments i mostraven la seva millor cara.

Fa unes setmanes, l'italià va deixar entreveure que l'havien fet fora de casa. «Si la meva presència molesta, jo prefereixo treure les molèsties. Estic a un hotel des d'ahir, no és per la meva decisió», aclaria.

Cristina Porta i Luca Onestini a 'Secret Story'
La parella, a dins de la casa. | Telecinco 

Continuava dient que «he d'aguantar que no em contesti ni tan sols al mòbil. I si ho fa és només per dir-me de no tornar a casa quan era el que més jo volia». Lamentava que no tingués «temps per contestar-me, però sí per escriure un tuit dient que se sent sola».

Luca Onestini se sentia menyspreat. Ella va escriure a les seves xarxes socials que «moltes vegades em penedeixo d'haver entrat a la casa. Aquesta és la meva realitat», apuntava.

▶️ Nagore Robles llora desconsolada al explicar cómo es su vida sin Sandra Barneda