Fotomuntatge dels rostres de Fidel Albiac i Olga Moreno

Fidel Albiac aconsegueix la seva venjança i posa en més problemes Olga Moreno

Fidel Albiac sap que el seu retorn destrossarà Olga Moreno

Fidel Albiac prepara la seva venjança i té com a objectiu tots els que l'han criticat durant els darrers anys. Tant ell com la seva dona, Rociíto, han rebut moltes crítiques i fonamentalment de l'entorn d'Olga Moreno i Antonio David Flores.

L'encara matrimoni és un dels obstacles més grans per a Fidel Albiac i Rocío Carrasco. I això que fa un any que les coses van canviar i molt per a la filla de Rocío Jurado i el seu marit.

Imatge de Rocío Carrasco i Fidel Albiac dins del cotxe
Rocío Carrasco i Fidel Albiac d'aquí a uns dies sortiran de nou a Telecinco. | GTRES

 

La docusèrie Rocío, contar la verdad para seguir viva va capgirar la imatge que es tenia de Fidel i la filla de 'la más grande'. I el canvi va tenir lloc després que aquesta expliqués detalladament el seu testimoni després de molt de temps fora de la televisió.

Fidel Albiac ataca on més mal li fa a Olga Moreno

La madrilenya va posar de manifest el patiment que va viure al costat de l'exguàrdia civil des que el conegués fa gairebé 30 anys a Chipiona.

El cas és que la venjança se serveix en un plat fred. Quan tots pensaven que Rociíto i Fidel Albiac es quedarien en un segon pla després que sortissin de Telecinco diversos pesos pesants propers a la protagonista, tot va canviar.

Fotomuntatge d'Olga Moreno i Fidel Albiac.
Fidel Albiac sap que OIga Moreno patirà amb els especials de la pròxima setmana. | CatalunyaDiari

 

I és que la cadena de Fuencarral ha sorprès tothom amb un inesperat anunci que ha causat una gran satisfacció entre els seguidors de la dona de Fidel.

Tots recordem l'èxit que va tenir la primera part de la docusèrie, emesa entre març i juny de l'any 2021. Les audiències van fer pujar considerablement Telecinco durant l'emissió dels 13 capítols de què constava aquesta sèrie.

Telecinco sorprèn Olga Moreno amb el retorn que l'enfonsa

A partir d'aquí, Rocío Carrasco va fer alguna aparició més a Telecinco. Per exemple, durant els darrers mesos vam poder veure-la a diversos especials de Montealto on va contestar a tot i a tots els membres de la seva família.

El cas és que Montealto no va fer l'audiència esperada pels caps de Mediaset. I després d'aquesta punxada en forma d'audiències, l'emissió de la segona part de la docusèrie, En el nombre de Rocío, es va quedar en un segon pla. I ningú no sabia quina seria la data d'emissió.

Olga Moreno parlant per telèfon al mig del carrer.
Olga Moreno tornarà a ser l'objectiu de Fidel Albiac i la seva dona. | Europa Press
 

Quan tot apuntava que la sèrie es quedaria guardada en un calaix, aquest dimecres, Telecinco ha emès una promo. En aquesta, el cadena de Mediaset anuncia dos especials sobre Rociíto al voltant de la docusèrie Contar la verdad para seguir viva.

Encara desconeixem de què tractaran aquests dos programes que s'emetran a 'prime time' el pròxim dimarts 19 i dimecres 20 d'abril.

És possible que Rocío Carrasco torni al plató de Telecinco per comentar certs aspectes del que va donar de si la primera part de la producció. Però és una opció que encara no està confirmada per la cadena de Fuencarral.

Serà un aperitiu d'En el nombre de Rocío?

La segona sèrie documental sobre les vivències de Rocío estarà més centrada en el perquè va liquidar la seva relació amb la família mediàtica. A més, també es parlarà de certs documents reservats de la seva mare Rocío Jurado. Parlem d'una sèrie que es va acabar de gravar al començament d'aquest any.

Avui dia, l'equip tècnic de la sèrie es trobaria en plena fase de postproducció ultimant-ne alguns detalls. Amb tot, sembla que el llançament d'En el nombre de Rocío està cada cop més a prop, per a desgràcia d'Olga Moreno i el seu marit.

▶️ Marta Riesco rompe con Antonio David en pleno directo