Muntatge d'Elena Tablada i David Bisbal.

Elena Tablada descobreix el pla ocult de David Bisbal que canviarà la història

Elena ha estat lluitant contra David Bisbal més de dos anys

Elena Tablada, la dissenyadora de joies més popular de la premsa del cor, es va separar del cantant David Bisbal el 2011.

El problema és que està obligada a tenir contacte amb ell perquè van tenir una filla en comú anomenada Ella, que actualment té 12 anys. La noia ha estat l'única que ha aconseguit que l'exparella enterri la destral de guerra després d'una llarga lluita als tribunals.

Elena Tablada gaudeix d'una dilatada experiència als mitjans de comunicació, però la seva fama va augmentar quan va conèixer David. Recentment ha descobert que el cantant ha traçat un pla que vol canviar la història de la música.

El pròxim 22 d'abril estrenarà un tema que en el passat cantava una altra artista: Se nos rompió el amor, de la folklòrica Rocío Jurado.

Primer pla d'Elena Tablada.
Elena Tablada ha superat els seus problemes amb David Bisbal. | GTRES
 

Elena sap que els plans de la seva exparella causaran molt d'enrenou, ja que s'ha proposat interpretar un tema mític per a molta gent.

Rocío Jurado va portar la cançó Se nos rompió el amor al capdamunt i ara serà Bisbal qui posi veu a la mítica cobla. Ha tingut amagat aquest projecte durant molt de temps, però ja ho ha tret a la llum perquè ho té tot ben lligat.

Elena és una dona molt formada i sap que el tema que cantarà David va ser creada pel compositor Manuel Alejandro. Bisbal està entusiasmat perquè és conscient de la reputació de Manuel, tot i que confia a superar el repte. «Poder cantar un clàssic com Se nos rompió el amor és un somni que el 22 d'abril finalment podré compartir», escriu a Twitter.

Elena Tablada està en desacord amb David Bisbal

Elena respecta David perquè és el pare d'Ella, la seva primera filla, però no està d'acord amb alguns dels seus comportaments. El problema és que no vol augmentar la tensió que hi ha entre ells ara que han aconseguit signar la pau.

Ho han fet pel bé de la persona que tenen en comú, una jove talentosa que ha robat el cor a la seva mare.

David Bisbal i Elena Tablada amb Ella recent nascuda
Elena Tablada es va separar de Bisbal el 2011 | GTRES
 

Tablada ha parlat alguna vegada de la seva filla perquè considera que és el millor per a ella, ja que s'ha d'adaptar a la fama. «Sempre ha estat molt artista, és molt creativa i li agrada la decoració. M'agrada que sigui així», va declarar en una de les seves entrevistes.

La dissenyadora de joies va intentar que el públic conegués a poc a poc Ella perquè quan complís 18 anys no hi hagués tanta expectació. Però Bisbal, el pare de la criatura, no hi està d'acord i prefereix que la jove creixi en el més estricte anonimat.

Aquesta diferència d'opinions ha estat a punt d'obrir una guerra entre l'exparella, però sortosament tot està solucionat.

L'ex del cantant va parlar amb una coneguda agència de premsa i va explicar que volia treure Ella a les seves xarxes socials, però Bisbal no ho veia bé. «Per mi ho normalitzaria tot perfectament perquè com més normal sigui tot serà molt millor. Però bé, per això les dues persones heu d'estar-hi d'acord i per ara no s'està normalitzant».

Elena Tablada revela el que sent la seva filla

Elena té una relació cordial amb David Bisbal pel bé de la família que tenen en comú, per això sap els seus nous plans. El cantant està a punt d'estrenar una cançó que farà història i que generarà una gran expectació.

La seva fama augmenta per moments i mentrestant la seva filla s'ha limitat a gaudir del més estricte anonimat.

Tablada va explicar en una ocasió que Ella tenia una relació estupenda amb els seus germans paterns, els petits Matteo i Bianca. «Estima molt a tots els seus germans» va revelar la dissenyadora davant les càmeres d'Europa Press.

És possible que Bisbal no s'hagi pres bé aquestes paraules, ja que vol que el públic només parli del seu talent com a cantant.