Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Pedro Piqueras

Pedro Piqueras confirma a la seva nova parella que ha arribat l'hora

Pedro Piqueras és conscient que el final és més a prop

Pedro Piqueras és un d'aquells presentadors que cau bé als espectadors, i el motiu no és cap altre que la proximitat que mostra a l'hora d'informar.

Això és un requisit fonamental quan un comunicador s'expressa davant d'una càmera i ha de compartir amb l'audiència continguts sobre l'actualitat.

Pedro Piqueras al plató de Telecinco amb posat seriós
Pedro Piqueras, en una imatge que es va convertir en un 'mem' fa uns mesos. | Telecinco
 

Pedro Piqueras fa molts anys que és a la televisió i, als gairebé 67 anys, sap que el final cada vegada és més a prop.

L'hem vist presentant informatius, el treball que exerceix actualment a Telecinco. Però també ens va sorprendre a la dècada dels 2000 quan a Antena 3 va estar al capdavant d'un magazín matinal.

Pedro Piqueras, el presentador d'informatius estimat per tothom

Pedro Piqueras sempre ha portat per bandera donar una informació rigorosa i que arribi tan bé com sigui possible a l'espectador que està a l'altra banda.

Sobre la seva trajectòria professional i els aspectes més personals d'aquest manxec tan estimat pels espanyols, Piqueras ha parlat fa poc. Ho ha fet al programa radiofònic de la Cadena SER, El Faro.

L'espai de les matinades de la SER ha fet que s'obri en canal com mai no ho havíem vist. I ha deixat caure que el final de la seva carrera professional arribarà aviat.

Pedro Piqueras s'ha convertit amb el pas del temps en un dels referents dels informatius de la televisió a Espanya. Va estar treballant fa molts anys a TVE, Atresmedia i des del 2006 està al capdavant d'Informativos Telecinco en la seva versió nocturna.

Pedro Piqueras als estudis de Mediaset
Pedro Piqueras als estudis de Mediaset. | Mediaset
 

De dilluns a divendres, a les 21:00, el manxec és un dels preferits per l'audiència per seguir les notícies. La veritat és que Piqueras ha volgut parlar sobre el seu futur més proper amb Mara Torres en una xerrada distesa que ha deixat molts titulars.

Pedro Piqueras ja no amaga que el final és molt a prop

El presentador de Telecinco ha revelat que ja ha pensat com serà el final de la seva carrera.

«Ho he pensat moltes vegades i tinc plans, però em costa perquè mira ara mateix la crisi del PP o la d'Ucraïna. I espero a veure si ara al mes de maig que compleixo 67 anys i ja va sent hora, puc anar fent plans de retirar-me. Però segur que passa alguna cosa», ha començat explicant.

El que dona per fet és la manera com es vol retirar del món de la televisió, i és sempre «amb discreció. Si me n'anés, que algun dia ho faré, si no em fan fora abans, que mai se sap, me n'aniria d'acord amb l'empresa i a poc a poc. Ho faria com ha estat la meva vida sempre, amb discreció», ha exposat.

Piqueras confirma a la seva parella la data de retirada

Per si no n'hi hagués prou, el presentador ha revelat quan podria ser el moment per deixar-ho tot, i no és una altra època que a l'estiu. Una notícia que ha agafat per sorpresa la seva parella des del 2011, Esther Barriga. Cal recordar que Piqueras es va divorciar anteriorment de la seva dona Ana, amb qui va tenir el seu únic fill.

Pedro Piqueras i la seva dona, Esther Barriga, fent-li un petó a la galta
Pedro Piqueras i la seva parella, Esther Barriga, fa anys que surten junts, tot i que se sap poca cosa de la seva relació. | GTRES

 

Doncs bé, així de clar ho té el comunicador sobre la seva retirada dels mitjans. «Dir-li el mes de juny a Paolo Vasile que al setembre ja no tornaré. Me n'aniré sense que es noti, que passi l'estiu perquè la gent ja ni recordarà. Fent-ho d'una manera agradable, bonica i amb afecte per a tothom, et permet sortir amb tranquil·litat», ha sentenciat.

Després de dir adeu, no seria estrany que el periodista s'enfoqués a l'altra gran passió de la seva vida, la música. Quan era jove, va compaginar la seva faceta de cantant amb la de periodista a RNE, però va arribar un moment que va haver de triar.

Va pensar que el millor era seguir a la comunicació, i ara, després de 40 anys de carrera, reflexiona així. «La vida no és allò que expliquem, és allò que vivim», finalitza.