Plató de Sálvame amb els col·laboradors

Els negocis dels col·laboradors de 'Sálvame' amb què es fan d'or fora de la TV

El prestigi que tenen en el programa se suma a l'èxit que han aconseguit amb els diversos negocis que poseeixen

Sembla que els col·laboradors de 'Sálvame' també tenen èxit fora de la televisió. 

Belén Esteban ho està petant amb la seva recepta de gaspatxo. Encara que l'OCU (Organització de Consumidors i Usuaris) el va definir com un dels pitjors del mercat, ha acabat traspassant fronteres.

Esteban no pot estar més feliç amb el nou pas que ha donat el seu negoci. A més, ja ha signat diversos acords per ventre els seus productes a diversos països.

Durant l'estiu, les xifres de venda han superat les expectatives, en més d'un 50%, i la fàbrica a la qual s'elabora s'ha vist obligada a incrementar el personal.

«Agraeixo que hàgiu confiat en el meu producte i estic molt emocionada perquè 'Sabores de Esteban' es quedarà», anunciava molt emocionada. 

«Aquest setembre llançaré a la venda cremes, que estan per llepar-se els dits. Naturals, sense conservants ni colorants. També hi haurà un producte estrella, que no puc dir, però que serà la bomba», afegia. 

Fins i tot, la cantant Rosalía ha promocionat el gaspatxo d'Esteban i ha assegurat que «està boníssim».

Al seu torn, l'any 2020 també va posar en marxa una col·lecció de tres espelmes que prometia ser el primer pas d'una línia 'Home decor' de creació pròpia. Una línia que se suma a la seva exitosa firma de joies.

A més, cal tenir en compte el prestigi que ha guanyat a la televisió i que l'ha portat a guanyar una quantitat superior a 1.100 euros per programa. Un sou que s'afegeix als 5.000 euros que cobra només per col·laborar en el 'Deluxe'. 

Les olives de Kiko Hernández

Esteban no és l'única que ha sabut esprémer la seva influència televisiva, ja que altres companys com Kiko Hernández també s'han volgut endinsar en la indústria alimentària. El tertulià més crític de 'Sálvame' acaba de presentar la seva pròpia marca d'olives.

«Les olives de Kiko Hernández», és una col·laboració amb una empresa líder en el sector, Camp Real Online.

En aquest nou projecte, ell és un dels socis al 50%. Serà l'encarregat de promocionar el producte i es convertirà en la imatge principal de la marca. Això ha fet que es mantingués lluny de 'Sálvame' per uns dies, ja que havia d'acabar de preparar els detalls de la presentació. 

Hernández, al costat de Kiko Matamoros, és un dels col·laboradors més ben pagats del programa i arriba a cobrar fins a 1.400 euros cada vegada que surt a la pantalla. Amb tot, acaba sent un sou anual de 200.000 euros aproximadament.

Aquesta xifra s'incrementa amb les aparicions a 'Sálvame Deluxe', on se'ls paga molt millor que en el programa diari.

Anabel Pantoja, la influencer d'èxit de 'Sálvame'

L'èxit d'Anabel Pantoja fora de televisió no és cap secret, ja que s'ha convertit en influencer d'èxit amb més d'un milió i mig de seguidors. A més de les col·laboracions amb marques de tota mena, també té un negoci de joies i una petita col·laboració en el món de la moda. 

Sens dubte, la neboda d'Isabel Pantoja està passant per una de les millors etapes de la seva vida. La Pantojita de Canàries ja compta els dies per casar-se amb l'amor de la seva vida, Omar Sánchez. Un esdeveniment que promet ser el casament de l'any. 

Així, el seu caixet a 'Sálvame' també s'ha incrementat exponencialment, adquirint cada vegada més protagonisme aquest últim any.

 

Gema López i la seva arriscada incursió en el món de la moda

Gema López és una de les últimes col·laboradores que ha volgut emprendre un nou repte fora de la televisió, concretament en l'àmbit de la moda. Ho ha fet al costat de la marca Ne&nu, de la qual és model.

«No us imagineu la il·lusió que em fa començar nous projectes. Avui us presento un avançament de la campanya de tardor de Ne&nu», anunciava molt emocionada. De fet, no és la primera vegada que col·labora amb la marca en la creació de diverses peces.

«Mai vaig pensar que em faria tanta il·lusió compartir amb vosaltres una cosa que va sorgir, com les coses importants de la vida, de manera inesperada», reconeixia. «L'atreviment em va portar a endinsar-me en un projecte que mai vaig imaginar que em donaria tantes satisfaccions».

De moment, altres col·laboradores com María Patiño o Lydia Lozano es dediquen només al seu treball a Telecinco.

María Patiño arribaria a cobrar uns 1.000 euros per programa. Sou que cal afegir a les suculentes quantitats que s'embutxaca com a presentadora de 'Socialité' o 'Sábado Deluxe'.

Lydia Lozano, Rafa Mora o Gustavo González són els que s'emporten menys quantitat. La primera rep al voltant de 950 euros per programa, xifra que crida l'atenció, ja que és una de les col·laboradores més veteranes del format. La resta, entre 600 i 700 euros.