Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Enrique Iglesias.

Enrique Iglesias, trencat: «Gràcies a Déu vaig poder acomiadar-me d'ella»

Enrique Iglesias, trist, recorda la mort recent de la seva àvia a 'El Hormiguero'

Enrique Iglesias va ser el convidat estrella de 'El Hormiguero' de dijous, 16 de setembre. Com és habitual, el programa que presenta Pablo Motos va convidar i entrevistar un personatge de la fama mundial. Aquest cop, el fill de Julio Iglesias.

Tanmateix, l'entrevista no va poder ser presencial per motius d'agenda del convidat. Amb tot, Pablo Motos va aconseguir fer-lo arribar al programa acompanyat de la seva carismàtica germana, Tamara Falcó. 

Tot i no ser-hi físicament, la conversa va ser d'allò més entretinguda per als seguidors del programa d'Atresmedia. Enrique Iglesias va presentar el seu últim treball discogràfic, 'Final Vol. 1'.

El títol del disc fa pensar que la carrera musical d'Enrique Iglesias està arribant al seu final, res més lluny de la realitat. Ell mateix explica que és una catarsi i que hi haurà una segona part. 

Un segon volum que denotarà un canvi en la seva carrera com a artista. Així, l'entrevista s'encaminava per temes professionals, però a poc a poc la vida personal va començar a aparèixer.

El moment més emotiu de tota la nit va tenir a veure amb un assumpte familiar del cantant. Quan va parlar amb la seva germana, tots dos van recordar un moment molt emocionant. 

Enrique Iglesias es trenca en directe a 'El Hormiguero'

Tamara Falcó va fer l'entrevista des de la cuina de casa i anava vestida de xef. Un agradable retrobament entre germans que han compartit amb els espectadors de 'El Hormiguero'. Tot i no veure's gaire pels seus compromisos laborals, sempre intenten trucar-se.

Enrique Iglesias viu a Miami i Tamara a Madrid. Pablo Motos, tan incisiu com sempre, els va preguntar quin va ser l'últim cop que es van veure cara a cara. Tots dos van coincidir que va ser a l'agost, a l'enterrament de la seva àvia, Beatriz Arrastia. 

«Enrique va poder venir a acomiadar-se de l'àvia. Jo crec en la divina providència i va arribar, li va fer un petó i, una hora més tard, ens va deixar», va confessar Tamara visiblement emocionada.

Al seu torn, Enrique no oblida el retrobament tan dolorós que va viure amb la seva germana i la resta de la seva família. «Gràcies a Déu em vaig poder acomiadar i li vaig dir que sempre serà el nostre àngel de la guarda. Jo, que no acostumo a plorar, vaig plorar moltíssim. Però vaig poder estar amb la meva àvia, la meva mare i amb Tamara», va dir Iglesias.

 

Les dedicatòries emotives entre Enrique Iglesias i Tamara Falcó

Tamara Falcó ha reconegut que sempre ha estat molt unida al seu germà. Així les coses, la filla d'Isabel Preysler li ha dedicat unes boniques paraules. «En els millors i en els pitjors moments, Enrique sempre apareix, és un àngel de la guarda», ha sentenciat.

«Parlem molt, ens expliquem les nostres coses i sempre hi és, l'estimo moltíssim. De petita em van dir que no era ben bé un germà, mig germà, però no...». 

La resposta del cantant no es va fer esperar i va confessar la unió tan real que hi ha hagut sempre entre tots els germans. «Julio, Chabeli, Tamara, Ana i jo ens hem criat junts, encara que visquéssim en diferents continents», assegurava Enrique.