Primer pla de María José Campanario

Salten les alarmes amb María José Campanario: «No sabem on és»

María José Campanario té un projecte molt important entre mans

María José Campanario ha pres una decisió que marcarà la seva trajectòria mediàtica i part del públic no entén l'estratègia que utilitzarà. Belén Esteban ha aconseguit que molta gent estigui en contra de tot el que tingui a veure amb Jesulín, així només té una opció.

Amb tot, ha decidit retirar-se de la pressió dels mitjans per mantenir-se al marge de l'escàndol. La col·laboradora de 'Sálvame' ocupa tot el protagonisme i sembla que les dues no hi caben.

La mare de Julia Janeiro està desapareguda i alguns periodistes han investigat per què. Saúl Ortiz ha descobert quina és la realitat de l'odontòloga, ja que els seus seguidors estaven bastant preocupats.

Cal recordar que Campanario pateix fibromiàlgia, malaltia que han utilitzat per atemptar contra ella i danyar greument el seu honor. Alguns mitjans pensaven que havia recaigut i és possible que no aparegui en cap revista i s'hagi apartat de la televisió per això. 

Ortiz ha descobert a Ambiciones, finca del torero i la seva dona, va tot bé i prefereixen no aprofitar-se de la fama. Jesulín ha reprès la seva carrera mediàtica i ha participat en programes molt coneguts, com 'El Desafío', un concurs d'Antena 3.

No obstant això, María José ha volgut ser discreta i quedar-se a segon pla per tal d'evitar la ira de Belén Esteban. Sempre han estat grans enemigues i no s'acaba d'acostumar als seus atacs.

María José Campanario ha rebut ofertes milionàries

María José ha tingut centenars d'oportunitats per aprofitar-se de la fama de la seva família política, però prefereix centrar-se en la seva carrera. Vol ser una dona independent, motiu pel qual ha estudiat odontologia i mai s'ha assegut en cap plató de televisió.

Belén Esteban, la seva gran enemiga, ha triat un camí molt diferent i ha pagat un preu força car per estar tan exposada. Campanario només ha aparegut a la seva revista de capçalera, cosa que ha servit per acusar-la de voler provocar.

Segons el diari 'ABC', la dona del torero no participarà dels mitjans de comunicació durant un temps. L'únic motiu d'aquesta decisió és el desig de dedicar-se a la seva carrera professional. 

Aquesta etapa de silenci ha servit perquè diverses productores li proposin ofertes milionàries, que ha rebutjat totes. També té en compte que la seva filla ja és major d'edat i qualsevol pas en fals la podria perjudicar.

Campanario preocupa el seu entorn

María José Campanario no ha aconseguit guanyar-se l'afecte del públic, però segueix generant molt interès en determinats sectors. Sempre que Belén Esteban parla d'ella, la gent es pregunta per què no respon i, últimament, han sortit raons bastant serioses.

«No sabem on està», escriu un dels seus fans a les xarxes socials. Aquest comentari va fer saltar totes les alarmes, però no cal preocupar-se: l'odontòloga està tranquil·la i aïllada per voluntat pròpia.

La família Janeiro ha fet pinya i no vol proporcionar cap informació que pugui comprometre Campanario. Aquesta estratègia és només un pla preventiu per protegir-la dels rumors que circulen per la premsa del cor.

L'entorn llunyà de la dona de Jesulín sí que s'ha preocupat per ella, però els qui la coneixen de veritat saben que no passa res. María José està centrada en un projecte professional que desencadenarà una gran polèmica: l'obertura de la seva pròpia clínica immobiliària.