Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Álvaro Burdiel

Álvaro Burdiel, el jove que no se separa d'Ortega Cano perquè vol alguna cosa seva

José Ortega Cano té altres coses a fer, més enllà de solucionar els problemes familiars

José Ortega Cano és torero. És evident, sí, però cal recordar-ho, ja que darrerament sempre és notícia per altres coses. La imatge que tenim d'Ortega Cano últimament és seriós o capcot, caminant pel carrer de pressa.

També el veiem llançant crits i improperis als reporters que el segueixen per tot arreu, preguntant-li per algun tema familiar. El mestre està molt fart de la situació i ho fa notar a cada moment.

La pressió mediàtica a què està sotmès és difícil de resistir i més perquè respon a allò de «quan el riu sona, alguna cosa porta». Que a casa seva les coses no estan bé és evident. La seva dona i la seva filla estan embrancades en fortes discussions per tenir la vara de comandament a la casa familiar.

Ell, pacífic i poc amant de prendre partit en qüestions sentimentals, ha deixat que tot es compliqui fins al punt que ja es parla obertament de separació.

Els interessos reals d'Ortega Cano

Més enllà de tenir casa seva en ordre, cosa que no està aconseguint, José Ortega Cano té una passió: el toreig. No en va, ha estat un dels toreros més importants d'Espanya, sortint a les espatlles quatre vegades de Las Ventas de Madrid.

Tot i que es va retirar oficialment el 2017, segueix molt vinculat al món dels toros, una de les poques alegries que té actualment. És, doncs, vocal del Centre d'Afers Taurins de la Comunitat de Madrid i s'implica en els valors emergents dins del sector.

Aquí apareix el nom d'Álvaro Burdiel. Ortega Cano és el seu apoderat aquesta temporada i està molt centrat en la carrera d'aquesta jove promesa del toreig espanyol. Ja anteriorment, Ortega es va fer responsable de llançar la carrera de gent com Rafael Cerro, Julio Aparicio, Morenito d'Aranda, Uceda leao o Paulita, amb qui també treballa actualment.

El sevillà Álvaro Burdiel és una de les fermes promeses del toreig. Ha arribat a ser finalista del Circuit de Novillanas de Madrid i presumeix d´un toreig clàssic, amb forta personalitat i carisma.

L'ajuda que Ortega brinda a Burdiel és un dels motius que constantment estigui viatjant, acompanyant el jove. De fet, per al vidu de Rocío Jurado, Burdiel és una via de desconnexió i de fuita a la tensió familiar que es respira a casa seva.

Els moviments d'Ortega Cano que donen pistes de què pot passar

Recentment s'ha destacat que José Ortega Cano ha fet diverses visites a diferents entitats bancàries. Podria estar ordenant els seus comptes i números en vista del divorci, segons apunta La Razón. Pel que sembla, tant ell com Ana María ja s'han rendit definitivament, malgrat tenir en comú José María, un nen de 9 anys.

Ana María Aldón i Ortega Cano
José Ortega Cano i la seva dona no poden fer les paus | CatalunyaDiari

Els seus altres fills també estaran lluny d'Ortega les pròximes setmanes. José Fernando ha hagut d'allargar la seva estada al centre psiquiàtric on està ingressat. Havia de sortir aquest estiu, però fins d'aquí a un any no s'acabarà el tractament.

Gloria Camila, per part seva, acaba de fitxar per un reality de Telecinco i passarà diverses setmanes aïllada i sense possibilitat de consolar el seu progenitor. Per si no n'hi hagués prou amb tot això, també hi ha hagut certa polèmica per la presumpta relació entre Ortega i la periodista Paloma Barrientos. Ha estat la mateixa Barrientos, indignada, la que ha desmentit rotundament que tingui res amb el torero. Ni tan sols són amics, sinó que, segons ella, la seva relació és estrictament professional.

Davant d'aquesta allau de notícies poc satisfactòries, Álvaro Burdiel és de les poques satisfaccions que li queden a José Ortega Cano en aquests moments.