Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carmen Borrego

Carmen Borrego plora en descobrir que l'herència de la seva mare no és com pensava

Carmen ha viscut un moment força delicat

Carmen Borrego porta força temps treballant a la televisió i ha demostrat de valent que està preparada per a qualsevol repte. Tot i això, els cognoms pesen molt i encara hi ha companys que pensen que treballa a Telecincogràcies a la seva família. María Teresa Campos és la millor comunicadora que hi ha hagut a Espanya, la que més diners guanyava, i això genera enveja.

Carmen Borrego ha desenvolupat gran part de la seva trajectòria darrere de les càmeres, ja que ha dirigit programes que passaran a la història de la televisió. Per això, no ha de demostrar res a ningú, però els rivals li exigeixen proves per demostrar la seva vàlua professional. Recentment, però, s'ha donat per vençuda i abandonava el plató de Sálvame plorant, un plor que ningú va poder controlar.

Carmen Borrego
Carmen Borrego es vol fer respectar | Mediaset

Carmen va tenir una acalorada discussió amb Rafa Mora, que li recordava que està a Telecincogràcies al poder de la seva família. Li va dir clarament que li han donat una oportunitat a Sálvame perquè és filla de María Teresa i ella no va callar. «Estic fins als nassos que diguis això, assabenta't de qui soc jo i del que porto fent tota la meva vida, imbècil», li contestava molt molesta.

Carmen pensava que tothom respectava la seva mare i que heretaria tots els seus aliats, però no ha estat així. És més, no són pocs els que carreguen contra ella simplement per portar el cognom Campos perquè l'herència de Teresa no és com sembla. És una gran dins del món de la comunicació i això fa que certes persones es revolucionin.

Borrego creia que treballar davant dels focus era més senzill, per això va acceptar el repte quan va deixar de dirigir programes de televisió. Sempre ha dit que li encantaria tornar al seu antic ofici, ja que no se sent còmoda donant explicacions. I encara que ha heretat el talent de la seva mare, també l'enveja que generava la comunicadora dins i fora dels platós.

Carmen Borrego ha estat a punt de renunciar

Carmen sap que treballar al programa de Jorge Javier Vázquez és més dur del que sembla, de fet l'ha abandonat diverses vegades. Després de discutir amb Rafa Mora va intentar sortir del plató, i és que volia tornar a casa per descansar. Però abans li va enviar un missatge per recordar-li que ell no és l'únic que sap entretenir el públic.

Primer pla de María Teresa Campos
Carmen Borrego és filla de la cara més estimada de Telecinco | Europa Press

Borrego li va demanar perdó per haver-lo insultat, encara que alhora li recordava que no li consentirà més faltes de respecte. «Ho sento per insultar-te, però n'estic farta. L'únic que es mereix estar aquí ets tu, doncs queda't tu», comentava visiblement molesta.

La germana de Terelu no va poder controlar les llàgrimes, ja que feia massa temps que justificava la seva presència a la televisió. Té a l'esquena una carrera brillant, així que no cal que demani excuses per ser filla de María Teresa Campos.

La col·laboradora se sent molt orgullosa de la seva família, però no esperava que rebre l'herència mediàtica de la matriarca fos tan dur. Aquesta discussió ha guanyat molt de pes a les xarxes socials i el públic s'ha posicionat en contra del valencià.

Carmen Borrego ha imposat unes normes molt clares

Carmen ha estat lluny de Sálvame durant força mesos perquè, segons ella, tenia por d'alguns col·laboradors. Com que no se sentia còmoda treballant amb ells, se'n va anar a un altre programa, però ha tornat amb més força que mai. I és que no està disposada a tornar a abandonar el seu lloc, encara que tampoc consenteix que passin per sobre d'ella.

Borrego compta amb el suport de gran part dels seus companys, ja que ha demostrat que la seva serietat només és una façana. Realment és una dona força sensible, l'afecta el que diguin d'ella i intenta protegir-se. Per això vol que respectin el seu lloc a Telecinco, puix que no és cert que estigui a la cadena gràcies al poder de les Campos.