Primer pla de María Patiño plorant

María Patiño confessa que té ganes de plorar en descobrir què passa al matrimoni

María Patiño, al límit després del succeït dins de la casa

María Patiño és una de les periodistes del cor més influents del nostre país. Des de fa 10 anys és una de les figures clau de Sálvame, un dels programes més longeus de Telecinco.

La presentadora i col·laboradora té per costum ser molt sincera a l'hora d'opinar dels famosos. De fet, cada vegada que té ocasió els deixa les coses clares a molts quan es posa al capdavant del programa de La Fábrica de la Tele.

Ara, el tema de moda els últims mesos versa sobre la crisi matrimonial entre el torero José Ortega Cano i la modista Ana María Aldón. Una crisi matrimonial que provocarà, si ningú no ho remeia, el final d'una història d'amor que va començar fa 10 anys. Però des de fa unes setmanes hem conegut la realitat, molt diferent del que semblava al principi.

María Patiño confirma els rumors sobre el matrimoni

La veritat és que s'estan desencadenant els esdeveniments de manera gairebé imparable. Després del que va passar a la casa familiar d'Ortega a Fuente del Fresno, María Patiño ha alçat la veu i ha enviat un encàrrec al torero.

Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.
María Patiño sap que Ana María Aldón i José Ortega Cano estan a punt de separar-se | CatalunyaDiari

Estem parlant de la famosa discussió que van mantenir el passat 24 de juliol Ortega Cano, Ana María Aldón i la filla del destre, Gloria Camila Ortega. Va ser una gran picabaralla que va tenir lloc el dia que Ana María Aldón finalitzava la seva feina al ja extint Viva la vida.

Un dia en què la modista de Sanlúcar de Barrameda va veure bé estar una estona al costat dels seus companys de cadena en una festa que van dur a terme només finalitzar el programa.

▶️ Vídeo del dia

La gran picabaralla que va acabar dinamitant les esperances d'Ortega Cano

La veritat és que quan va marxar d'aquella festa i va arribar a casa seva a Fuente del Fresno, va passar una cosa inenarrable. La baralla que es va viure entre Ortega, la seva filla i Ana María va ser escoltada pels vianants que passaven a prop de la casa, a més de diversos veïns.

No obstant això, el que no esperava Ana María era trobar-se dins de casa amb Gloria Camila només obrir la porta del xalet familiar.

Ortega Cano i Ana María Aldón
José Ortega Cano i Ana María Aldón discutint a 'El Rocío' | GTRES

I és que l'excol·laboradora havia arribat un acord amb el seu marit. Aquest consistia que ella i la colombiana no podien coincidir mai més a la mateixa casa després dels menyspreus que hauria patit la modista per part de Gloria.

El 'zasca' de María Patiño després d'amagar-se dels problemes familiars

Ara s'ha sabut que en aquesta forta discussió que van mantenir totes dues, Ortega Cano va prendre el camí més senzill. El cas és que va amagar-se en una habitació de la casa sense fer cap mena de posar pau entre Ana María i la filla del torero.

Foto d'Adela González i María Patiño a 'Sálvame'.
María Patiño, a la imatge amb Adela González, li ha enviat un 'zasca' a Ortega Cano | Telecinco

I aquesta actitud tan reprotxable per part d'Ortega ha fet enfurismar la periodista gallega. Per això, en una tarda més al capdavant de Sálvame, ha estat molt contundent per definir el que havia fet el vidu de Rocío Jurado.

«Deixa de fer servir la teva filla i afronta els problemes com un adult», exclamava la presentadora de Socialité després de conèixer com s'havia escaquejat el marit d'Ana María Aldón en un moment tan delicat com aquest.

Per a Patiño, només pensar la situació que es va viure aquell dia «és per posar-se a plorar», afirmava. Una frase que va provocar una sonora ovació del públic present al plató de Sálvame dilluns passat a la tarda.