Concha Velasco

Concha Velasco, assenyalada: què fa fora de la residència quan ningú ho veu

Concha Velasco es nega a deixar de banda els seus grans amics

Concha Velasco va prendre una gran decisió fa poc més d'un any: internar en un centre especialitzat. És propietària d'un pis al centre de Madrid, però la casa no comptava amb els espais adequats per al seu nou estil de vida. Els seus fills Manuel i Francisco, que estan molt pendents d'ella, van pensar que el millor era que s'instal·lés en una residència.

Concha Velasco pot presumir de ser una de les poques estrelles sense enemics dins de la professió, no hi ha ningú que parli malament d'ella. Fa uns dies, una gran actriu ha concedit una entrevista i ha revelat que va poder triomfar gràcies a la generositat de Concha. Estem parlant de María Garralón, que ha revelat una dada que molts sospitaven.

Foto de María Garralón.
Concha Velasco ha deixat una gran empremta al seu entorn. | GTRES

 

Concha, quan estava fora de la residència i treballava als escenaris, va fer dues coses: brillar i ajudar els seus companys. Això últim ho feia a l'esquena de tothom perquè és molt humil i no volia que ningú li tingués res a agrair. Però el món del teatre és molt petit i sempre acabava sortint tot a la llum, per això, Maria Garralón es va acabar assabentant.

«Mira quina casualitat, estem en aquest teatre on jo vaig començar gràcies a ella. Aleshores havies de fer el meritori o tenir el carnet de professional i ella estava de primera actriu aquí. Em va ajudar moltíssim i em van donar la carta gràcies a Velasco», revela la protagonista de Verano Azul.

▶️ Vídeo del dia

Concha, com feia sempre que ajudava algú, va intentar amagar el seu mèrit perquè sempre era molt discreta. Ara, com no podia ser d'una altra manera, els seus companys li estan tornant tot el que va fer per ells. María li ha agraït com va ser de generosa amb ella perquè gràcies a aquest gest que va tenir va poder treballar d'actriu.

Concha Velasco té nous amics i està encantada

Concha surt del centre amb freqüència, sobretot els caps de setmana perquè li encanta gaudir de la seva gran afició. El seu fill la recull i la porta al teatre, ja que ha estat molts anys entretenint el públic i ara vol ser espectadora. Passarà l'estiu a Madrid perquè prefereix no fer cap viatge llarg, al centre té tot el que necessita.

Concha Velasco molt maquillada
Concha Velasco està ben acompanyada. | Europa Press
 

Velasco s'ha envoltat de nous amics que li fan més amena la seva estada a la residència, està molt entretinguda i acompanyada. Fa moltes activitats i rep moltes visites, com ara la política Isabel Díaz Ayuso. Els seus fills estan amb ella gran part del temps i Francisco porta el petit de la casa, que és la seva gran debilitat.

La dama de la interpretació és una àvia excel·lent, tot i que amb el seu net no ha pogut fer el mateix que feia amb Manuel i Francisco. A ells els portava al teatre i es quedaven al camerino mentre ella treballava, però amb el nen ha canviat de costum. No volia que el fotografiessin, per això preferia apartar-lo del focus i evitar exposar-lo massa.

Concha Velasco ha millorat el seu estat de salut

Concha va decidir deixar de viure al seu domicili particular perquè patia problemes de mobilitat. Tot això, però, és cosa del passat i, de mica en mica, va recuperant la seva independència. Es desplaça en una cadira de rodes, però es pot aixecar i caminar una mica, un mèrit que demostra que continua tenint molta força de voluntat.

Velasco és una estrella, però la seva vida no sempre ha estat un camí de roses, per això ha esdevingut un referent. Ha lluitat per aconseguir el seu somni i el més important és que mai no ha deixat de banda ningú, tot el contrari. Ajudava en silenci, no volia que el seu talent li robés el protagonisme a cap company.