Primer pla de María José Campanario somrient.

María José Campanario enfada Andreíta en mencionar els fills preferits de Jesulín

María José Campanario ha tret a la llum els draps bruts familiars

Andrea Janeiro s'ha emportat un nou disgust. I és que el seu pare l'ha deixat tirada el dia més important de la seva vida. La jove acaba de graduar-se, però ha trobat a faltar una gran absència, ja que Jesulín no hi ha estat present.

El torero, que acaba de donar la benvinguda al seu tercer fill amb María José Campanario, no s'ha pogut desplaçar fins a Birmingham, a Anglaterra, on Andrea Janeiro es llicenciava en Comunicació Audiovisual.

Muntatge fotogràfic d'un 'storie' d'Instagram de Belén Esteban
Andrea Janeiro s'ha graduat i la seva mare ho ha fet públic. | CatalunyaDiari
 

Tot i això, Andrea Janeiro sí que ha pogut compartir aquell moment tan especial amb Belén Esteban, que mai l'ha defraudat.

Pel que sembla, Jesulín sí que va rebre la invitació, però, finalment, no va poder acompanyar la seva primogènita. Mentre la de Paracuellos, estava molt orgullosa i contenta de veure la seva nena graduada i amb matrícula d'honor.

«Ahir va ser un dels millors dies de la meva vida perquè es va graduar la meva nena», escrivia emocionada a les xarxes socials.

Foto de Belén Esteban i Andrea Janeiro.
Andrea Janeiro és l'orgull de Belén. | Europa Press
 

«Vam viure un dia inoblidable, envoltada de la seva família i de tots els seus companys. Que orgullosos estem de tu, filla», afegia en tota una declaració d'intencions.

«És evident, i no és res de nou, que la relació de Jesulín amb Andrea Janeiro no ha estat ni de lluny com la que ha tingut amb els seus fills amb María José», comentaven en diversos programes de televisió.

Una cosa que li haurà fet mal a Andreíta, en recordar-li la tensa relació que ha viscut sempre amb el pare.

Foto de Belén Esteban, Miguel Marcos i Andrea Janeiro en un cotxe.
Belén Esteban i el seu marit sempre han donat suport a Andrea Janeiro. | GTRES
 

La seva mare ha parlat moltes vegades sobre el tema a la televisió, lamentant el tracte que se li donava a Andrea Janeiro. «Hi ha fills de primera i fills de segona», arribava a insinuar força dolguda.

Tot i que el 2022 ha estat marcat per complicats problemes de salut per a 'La princesa de poble', veure la seva filla triomfar en els seus estudis ha estat l'alegria més gran que ha pogut rebre.

L'orgull de Belén Esteban per la graduació de la seva filla

Belén no va voler preocupar els seus familiars més del compte, però, a l'aparatosa caiguda que patia a Sálvame, també se sumava una intervenció per treure-li un pòlip que li havia sortit a l'úter.

«M'han operat d'una altra cosa que no és la cama. Des de fa alguns anys, em surten bonys al pit i el 6 de juliol tenia la meva revisió rutinària», explicava a la seva tornada.

«La mamografia va sortir bé, els bonys seguien allà, però en fer-me una ecografia vaginal veuen que l'endometri el tinc més gran del que és habitual».

«No vam voler dir res a la família per no preocupar-los. Miguel i jo estàvem molt nerviosos», afegia sobre la decisió que es van veure obligats a prendre.

«Jo en aquell moment tan trist, amb la cama tal com la tenia, no podia esperar-me res de bo, només pensava que em passava una cosa molt dolenta. Vaig estar dues hores al quiròfan i em van treure un pòlip», confessava als seus companys.

Primer pla de Jesulín de Ubrique
Jesulín de Ubrique ha estat el gran absent a la graduació de la seva filla. | Canva
 

«La meva mare i els meus germans se n'han assabentat avui, els meus directors i tu també, és una cosa que només hem sabut el meu marit, Miguel, i jo, no volíem preocupar als nostres, prou en tenien».

Per sort, sembla que aquesta mala ratxa ja ha passat i, ara, Esteban gaudeix d'un gran moment amb la persona que més estima.

No hi ha cap mena de dubte que la col·laboradora ha invertit molts diners en la formació de la seva filla, un fet davant el qual Andrea Janeiro li ha agraït profundament.

La mateixa estrella de Telecinco relatava l'esforç que havia suposat per a ella mantenir la seva nena a l'exclusiu col·legi on ha estudiat aquests últims anys.

En una ocasió treien a la llum que Jesulín «s'ha estat estalviant més de 20.000 euros a l'any. Parlem de la matrícula i de la resta de despeses que genera la carrera acadèmica d'Andrea a Anglaterra».

«En aquest aspecte, és Belén qui s'ha fet càrrec de tot, i n'està orgullosa perquè Andrea Janeiro ha tret unes notes magnífiques, de matrícula d'honor», destacaven de la de Paracuellos.