Verónica Dulanto

Verónica Dulanto confirma quines dues dones han creat una delicada crisi a casa seva

Poques setmanes abans de l'estrena de 'Ya es verano', s'ha format un gran enrenou

En les darreres setmanes, la vida professional de Verónica Dulanto ha fet un gran canvi. Sí, perquè la periodista passava de ser la presentadora substituta de Ya es mediodía a conduir el seu propi espai els caps de setmanes.

Així mateix, després de la cancel·lació de Viva la vida, el programa estrella que s'emetia tots els dissabtes i diumenges, finalment, va ser substituït per Ya es verano, el nou espai de Telecinco.

I encara que prometia ser diferent, els teleespectadors no han dubtat a 'cancel·lar' el format que presenta Verónica Dulanto amb Frank Blanco immediatament. El motiu? Doncs, un moment que es va produir en directe i que, sens dubte, no va agradar res als seguidors de l'espai.

Verónica Dulanto a una imatge d'Instagram
La presentadora ha de fer front a les dures crítiques cap al nou magazín | Instagram

Verónica Dulanto, al punt de mira per culpa del seu programa

El passat 30 de juliol, es va estrenar Ya es verano, el nou format que ocuparia les tardes dels caps de setmana a Telecinco. A partir de llavors, totes les expectatives estaven posades en el substitut de Viva la Vida, ja que era la nova creació d'Unicorn Content.

De fet, van decidir incloure a la graella aquest espai perquè El programa de Ana Rosa i Ya es mediodía són tot un èxit. De manera que volien expandir el terreny als dissabtes i diumenges.

Així mateix, va sortir a la llum el nou projecte de la productora: Ya es verano. Tot i això, malgrat que una part del públic esperava que fos un buf d'aire fresc, la veritat és que va acabar decebent per a alguns.

Justament, el titllaven que era una 'còpia' dels altres formats d'Unicorn Content. A més a més, que al públic no l'acaba de convèncer. I és que aquest diumenge el programa ha aconseguit un escàs 10,1% d'audiència i un total de 820.000 espectadors. Unes dades que s'enfronten a les quals aconseguia aleshores l'espai d'Emma García, que aconseguia un 13 i 14%.

Tot i això, si a Verónica Dulanto ja li preocupava aquestes xifres ara, amb més raó, s'ha de preocupar perquè l'opinió del públic ha desmillorat considerablement. Tot va començar quan Kristhin Gómez assegurava que ella era la dona amb el pit més gran d'Espanya. I la raó era perquè comptava amb una pròtesi de silicona de 2200 cc a cada mama.

Captura del programa 'Ya es verano' amb les dues dones amb els pits més grans d'Espanya
Captura del programa 'Ya es verano' amb les dues dones amb els pits més grans d'Espanya | Telecinco

No obstant això, instants després, una dona anomenada Lourdes García rebatia el seu argument en confessar que ella tenia, ni més ni menys, que 3300 cc a cada pit. D'aquesta manera, les dues convidades van començar a fer una mena de competició per demostrar qui tenia el pit més voluminós.

En aquell precís moment, als col·laboradors i al presentador presents els va semblar divertit. Tot i això, els espectadors no van opinar de la mateixa manera. I és que, immediatament, les xarxes socials es van omplir de comentaris a l'estil de «vergonyós» i «masclista».

▶️ Vídeo del dia

Però de totes les males crítiques que es podien llegir, va destacar la següent opinió. «Encendre la tele i veure que ajunten dues dones a veure qui té el pit més gran. La setmana que ve que és? Dos homes a veure qui el té més llarg? Quina vergonya», escrivia un usuari.

Un altre deia: «aquesta és la tele que es feia trenta anys abans». Sens dubte, a ningú li ha semblat de bon grat que es fes aquest tipus de competició a la televisió. De manera que, el més probable és que Verónica Dulanto hagi d'afrontar, novament, les baixes audiències del programa.

Gloria Camila, l'altre 'problema' de Ya es verano

D'altra banda, encara que si bé és cert que això va ser la gota que va fer vessar el got, al públic tampoc li va convèncer que un dels col·laboradors estrella fos Gloria Camila. Des que es va cancel·lar també Ya son las ocho, la 'influencer' es va quedar sense un lloc a la televisió, i per això va haver de recórrer a exercir de tertuliana en aquest format.

No obstant això, a ningú li va agradar la seva presència perquè la veritat és que la jove, en aquest últim any, s'ha guanyat força detractors. Sobretot, l'assetjament dels 'haters' va arribar quan es va estrenar la primera docu-sèrie de la seva germana, Rociíto.

A més, tampoc l'ha ajudat el conflicte familiar que hi ha entre el seu pare, Ortega Cano, i Ana María Aldón. De fet, el seu paper en tota aquesta història ha provocat que creixi, encara més, els insults i les ofenses envers la seva persona.

Però, deixant aquest tema de banda, serà per aquesta sèrie de problemes pels quals Ya es verano tancarà les portes definitivament? O Verónica Dulanto acabarà aconseguint repuntar les xifres?