Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Rivera mirant a càmera i somrient

Kiko Rivera confirma que ha marxat després de l'embaràs i no sap si tornarà

Kiko Rivera s'assabenta per una revista de les veritables intencions

Kiko Rivera i Anabel Pantoja no travessen per la millor època en la seva relació, una situació coneguda per tots. I és que, les disputes entre tots dos, que han portat moltes vegades als platós de televisió i a les revistes del cor, han esquerdat la seva amistat.

I encara que cap dels dos li desitja el mal a l'altre, el 'feeling' que tenien quan eren més joves l'han perdut completament.

Especialment, des que Anabel no es mullés després d'aquells especials de Cantora, la herencia envenenada. Sí, aquells on Kiko Rivera deixava retratada la seva mare, Isabel Pantoja, sobre allò que havia fet amb l'herència del seu pare, Paquirri.

Lluny tot això, ara, en els darrers dies, Kiko Rivera ha assistit sorprès a la tornada d'Anabel Pantoja després de participar a Supervivientes durant dos mesos i mig. En aquest, la neboda de la 'tonadillera' aconseguia estar a l'altura i, a més a més, tenia la sort d'enamorar-se mentre intentava sobreviure als Cayos Cochinos.

Kiko Rivera s'assabenta per una revista de les intencions de la seva cosina

Tot just tornar a Espanya, Anabel Pantoja tenia molts fronts oberts com el del retrobament amb el seu exOmar. També, l'acceptació que buscava per part de la família de la seva parella actual, Yulen Pereira o, fins i tot, quin seria el seu futur professional més proper.

Recordem que Anabel Pantoja és una peça clau de Sálvame i, quan el programa no ha pogut comptar amb la seva participació, l'espai de La Fábrica ho ha notat molt. La sevillana sap que és molt important a Sálvame, però ara mateix tornar al plató de Telecincono és un dels seus grans objectius.

De fet, només aterrar al nostre país, ha estat gaudint d'uns dies lliures, primer sense Yulen i després amb aquest i amb Alejandro Nieto i Tania Medina.

Fotomunatge de Kiko Rivera i Anabel Pantoja
Kiko Rivera no dona crèdit a la reacció de la cosina Anabel | CatalunyaDiari

Anabel Pantoja es mulla sobre el seu futur professional després de Supervivientes

Així mateix, Anabel volava amb el seu xicot fins a Egipte on gaudiran d'unes plàcides vacances lluny del soroll mediàtic. D'altra banda, fa uns dies, la 'influencer' va oferir una entrevista a la revista Lecturas en què aclaria de manera directa si tenia pensat tornar a treballar com a col·laboradora de Sálvame.

Les seves respostes, si més no, han sorprès, ja que pocs s'esperaven que digués el que ha revelat a l'esmentada publicació rosa. Anabel no s'ubica, actualment, al plató que li ha donat tant els últims sis anys. De fet, va ser gràcies al programa de Telecincoamb què la cosina de Kiko Rivera va guanyar notorietat a la televisió i es va poder convertir en 'influencer'.

Salten les alarmes a Sálvame després de les paraules de la sevillana

La neboda d'Isabel Pantoja ha volgut revelar si el seu futur professional implica tornar al qual va ser el seu programa. «Òbviament, no vull passar-ho malament ni patir», explica Anabel sense tallar-se ni un pèl. «Ara mateix, tinc tres cotxes darrere meu com si jo fos una Kardashian».

Anabel Pantoja a Telecinco
Anabel Pantoja té un gran dilema | Telecinco

«El programa són quatre hores i, psicològicament, ara mateix no estic preparada per ser-hi», exposa la jove sevillana de manera sincera. «No tindria la força psicològica necessària i no em ve de gust en aquest moment».

Així doncs, la col·laboradora sap perfectament com és el negoci i no pot dir que no tornarà més pensant en el seu futur. «Et diria ara mateix que no, però sé que és una feina i he de pensar bé les coses», confessava fa pocs dies.