Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carmen Bazán

Carmen Bazán pren una decisió irreversible després de morir l'home que la desitjava

Carmen Bazán ho té molt clar

Carmen Bazán ha pres la decisió més important de la seva vida. La mort d'Humberto Janeiro l'ha feta reflexionar sobre què vol veritablement a la vida.

No hi ha cap dubte que aquest conegut clan s'ha convertit en els protagonistes indiscutibles de l'estiu. El darrer 7 de juny, María José Campanario i el seu marit, per fi, van donar la benvinguda al seu tercer fill en comú.

Durant cada mes de gestació, el fill de Carmen Bazán i l'odontòloga van decidir portar el tema amb tota discreció. Al principi, es va parlar que la parella havia decidit desaparèixer del focus mediàtic amb vista a una possible exclusiva després del part, però, al contrari del que es pensava, aquest moment no s'ha produït.

Segons una persona de l'entorn del torero, tots dos han pres la decisió de deslligar-se del tot de la premsa social del nostre país. Ara, tot apunta que Carmen Bazán ha optat per seguir els passos del seu fill. Fa uns quants mesos que la dona està totalment desapareguda.

Primer pla de Carmen Bazán somrient
Carmen Bazán està molt contenta per l'arribada del seu nou net. | Europa Press

Carmen Bazán no vol saber res

Tot i el naixement del seu nou net, Carmen Bazán ha pres la decisió de no tornar a exposar-se davant la premsa social del nostre país.

Aquest dimarts, 9 d'agost, es compleixen dos anys de la mort d'Humberto Janeiro. Amb 76 anys, el patriarca d'aquesta coneguda família va patir una fallada multiorgànica, provocada pels problemes de diabetis.

Després d'aquell tràgic episodi, no s'ha tornat a veure públicament la seva exdona. Carmen Bazán no només va decidir no acompanyar el pare dels seus fills en els últims dies de vida, sinó que, a més, tampoc va anar al funeral.

Encara que mai no es va arribar a pronunciar públicament, fonts pròximes a ella van assegurar que la mort d'Humberto la va deixar «molt afectada».

Des de llavors, la mare de Jesulín, Víctor i Carmen ha optat per desaparèixer del mapa. Malgrat que la seva presència als mitjans de comunicació era gairebé inexistent, ara no vol tenir res a veure amb aquest món.

Carmen Bazán ha prioritzat la vida en família i, per això, ha decidit centrar-se en les necessitats dels fills i els nets. Gràcies al compte d'Instagram de Beatriz Trapote, hem pogut ser testimonis del nou rol que aquesta dona ha pres dins del clan: el de l'àvia dedicada als seus.

Humberto Janeiro
Després de la mort d'Humberto Janeiro, no han tornat a veure Carmen Bazán. | GTRES

Carmen Bazán ho ha passat molt malament

La vida de Carmen Bazán no ha estat tan fàcil com sembla. En els darrers mesos, la mare de Jesulín de Ubrique ha hagut de bregar amb diversos problemes personals que, possiblement, l'hagin fet reflexionar sobre la seva vida.

Després de la mort del patriarca d'Ambiciones, l'exdona d'Humberto Janeiro ha hagut d'afegir-li alguns contratemps a la seva salut. Fa un any, Carmen Bazán va haver de passar pel quiròfan per intentar acabar amb una important malaltia que estava patint al maluc.

En un intent per millorar la seva mobilitat, Carmen Bazán va ser ingressada a l'hospital Puerta del Sur de Jerez de la Frontera (Cadis) per ser intervinguda en una operació que va durar, aproximadament, tres hores. Tot i que la cirurgia va sortir a la perfecció, el seu postoperatori va ser una tortura.

Després de la recuperació, la mare del torero va haver de fer front a un nou revés. El passat mes de novembre del 2021, Bazán va perdre la casa on es va instal·lar quan es va separar del seu marit.

Aquest impressionant xalet situat a l'exclusiva urbanització de El Bosque (Cadis), va ser embargat per impagament i, malgrat el seu valor econòmic, va sortir a la venda per un valor de 95.300 euros.