Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Isa Pantoja

Isa Pantoja revela que el nou fill arribarà aviat i el seu xicot encara no s'ho creu

Isa Pantoja té plans i coincideixen amb els que té un altre membre de la família

Isa Pantoja viu la vida sense presses, però també sense parar. És admirable el canvi de xip que ha fet la filla d'Isabel Pantoja per, precisament, viure com si no fos la filla d'una de les persones més polèmiques d'Espanya.

Isa s'ha transformat completament i ara, que té 26 anys, viu en una mena de dualitat que compagina a la perfecció. D'una banda,  és una mare enamorada, la parella d'Asraf, estudiant de Dret i mestressa de casa. Va al gimnàs, menja saludable i estudia per tenir un bon futur professional.

D'altra banda, és una tertuliana televisiva molt valorada pels seus companys. Pertany a una de les sagues més famoses d'Espanya i comenta les polèmiques familiars sense amagar res, però tampoc sense passar-se.

La jove, doncs, ha trobat el punt perfecte entre les dues vides i està vivint totes dues correctament.  Això és el que els seus éssers estimats li agraeixen. El seu xicot, Asraf, s'ha convertit en el seu màxim suport i, malgrat no contribuir gaire al suport econòmic familiar, sí que ho fa logística i emocionalment.

Isa Pantoja s'assabenta dels plans que coincideixen amb els del seu cunyat

Isa Pantoja i Asraf van coincidir als platós de Telecinco no fa gaire. Ella anava regularment a defensar la seva cosina Anabel, a Supervivientes. Asraf, també ho feia, però amb Anuar.

El cunyat d'Isa Pantoja ha trobat a la televisió un filó que li permet assolir els objectius bàsics: guanyar diners i ser famós. Anuar va provar sort al món de la moda i fins i tot va treure una cançó, Solo Tuyo, que no sona del tot malament.

Isa Pantoja i Anuar Beno
Isa Pantoja i Anuar Beno han gravat un senzill que va acompanyat d'un videoclip | YOUTUBE

Ha seguit, doncs, els passos d'Isa P, que també es va atrevir a cantar amb Ahora estoy mejor . Va començar a la televisió com a defensor d' Asraf a GH Vip i ara ell ha estat una de les revelacions de Supervivientes.

També ha volgut provocar encara més polèmica, assegurant que no li agrada Isa P com a xicota d'Asraf. Ha jugat, a més, a alimentar els rumors sobre un possible romanç entre la seva cunyada i ell.

Tot i això, en el fons, es percep que és un xaval amb ganes de triomfar, però que després té bon cor i que, en el fons, estima la seva família. En una ronda de preguntes i respostes a Instagram, Anuar ha deixat clars els seus plans de futur a curt termini. Isa també està d'acord amb el que diu.

La paternitat que Isa Pantoja desconeixia

Isa Pantoja ha manifestat obertament que vol tornar a ser mare «d'aquí a un parell d'anys». En realitat, no volia que el seu fill gran, Alberto, es portés tants anys de diferència amb un altre germanet. Però, estar estudiant i col·laborant a la televisió li impedeix, ara mateix, tenir més fills. Per això, vol acabar a la carrera per posar-s'hi.

El que ha descobert és que Anuar té uns plans semblants. «Tinc moltes ganes de ser pare, m'encanten els nens. És més, cada vegada que em pregunten què és l'èxit per a mi responc: arribar a casa i trobar la meva dona i els meus fills. En aquell moment seré l'home més feliç del món».

De moment, no té dona amb qui formar aquesta família, encara que creu que trobarà  algú de qui s'enamorarà a primera vista. «És més, crec que aquesta connexió ha de sorgir des del minut u. Aquesta mirada que des del primer minut t'atrapa».

A Isa Pantoja no li va passar així. Va començar amb Asraf Beno en un reality i gairebé com a venjança per a la seva parella de llavors, Omar Montes. Tot i això, el temps els ha donat la raó i la parella s'ha consolidat fins a la solidesa de la qual presumeixen actualment. Anuar, en el fons, admira i enveja Asraf i la seva cunyada, i espera aconseguir aviat el mateix que ells.