Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac assumeix que Pedro Carrasco mai el va estimar i culpa els diners

Pedro Carrasco el va rebutjar

Fidel Albiac fa 20 anys que pateix les crítiques, els atacs i les mentides de la seva família política. Se l'ha titllat de mentider, d'interessat i, fins i tot, de no tenir un bon comportament amb la seva dona. Però el temps i, sobretot, la docusèrie de Rocío Carrasco han deixat en evidència totes aquestes informacions que s'han anat donant d'ell.

Tot i això, ara n'ha sortit a la llum una altra que diu que Fidel no comptava amb l'afecte del seu sogre. I és que així ho ha revelat la que va ser l'última dona del boxejador, Raquel Mosquera.

Fotomuntatge de Pedro Carrasco i Fidel Albiac.
Fidel Albiac ha sentit com es revelava una situació sorprenent. | CatalunyaDiari
 

Fidel Albiac, de pedra en revelar-se la situació més complicada

El marit de Rocío Carrasco ha vist que el documental l'ha tornat a posar al punt de mira. Tot perquè els familiars d'ella, en veure's assenyalats i qüestionats amb proves a la docusèrie, han optat per carregar novament contra ell. Això és, precisament, el que ha fet les últimes hores Raquel.

La perruquera, que ha estat especialment dura amb la filla de qui va ser el seu marit, ha optat per atacar i ferir Fidel Albiac. Ho ha fet compartint al seu Instagram un vídeo d'una entrevista que ha fet per al programa Corazón de La 1. I aquest vídeo l'ha acompanyat d'unes paraules que el matisen: «L'entrevista és tan summament llarga que és comprensible que escurcin frases».

«Però vull puntualitzar quan es diu que 'no l'estimava' em refereixo que Pedro no estimava el marit de la seva filla. En escurçar la frase, quan dic que van discutir i va dir una sèrie de paraules al seu pare, sembla que és ella qui no estimava el seu pare».

Al vídeo exposa que la relació entre el boxejador i la seva filla es va trencar en el moment que ell va rebutjar Albiac. Per això, afirma que «ell no podia anar a casa seva a veure-la ni a veure els seus fills. La relació es va tallar, però no pel meu marit, fins que es van veure per mi».

A això hi ha afegit: «La segona puntualització és que, efectivament, jo puc perdonar. Quan se'm demana perdó no soc rancorosa i sempre tinc les portes obertes. Ho dic clarament: jo no les vaig tancar mai, a mi me les van tancar».

Fidel Albiac no era rebutjat per tots

L'advocat sevillà ha vist que la seva relació amb el pare de la seva dona ha quedat en evidència. Per contra, ha estat testimoni que s'ha revelat que la que tenia amb la sogra era estupenda, malgrat el que s'ha dit. Així ho ha confessat Rocío a la seva docusèrie.

Fotomuntatge de Fidel Albiac i Rocío Jurado
Fidel Albiac sí que tenia l'afecte de Rocío Jurado. | CatalunyaDiari
 

Ha relatat que, durant l'estada de Rocío Jurado a l'hospital de Houston, era Fidel qui la portava a caminar. Ha afirmat: «Ells feien passejades i ella no volia caminar amb ningú que no fos ell. Si ell no arribava a la seva habitació, la meva mare no s'aixecava del llit».

«Ella li deia 'el meu físio'. Ell li havia comprat unes esportives, li posava el xandall i les sabatilles i la portava per tota la part de l'UCI».

L'ajuda que Albiac va ser per a la seva sogra, a qui va animar a optar per Houston per vèncer el càncer, va fer que ella l'adorés. I també que ho valorés, d'aquí unes declaracions emeses en què diu: «Ell ha estat lluitant perquè tingués el tractament adequat».