Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gema Aldón

Gema Aldón entra a casa de la seva mare i descobreix que pretén fer allà

Gema coneix perfectament el pla de la seva mare quan se separi

Gema Aldón és conscient que la seva mare està passant una etapa de la seva vida molt complicada i que el seu matrimoni està a punt de trencar-se. La noia sap el mal que han fet a la dissenyadora de Sanlúcar des que comencés la seva relació amb José Ortega Cano.

En els darrers deu anys, Gema Aldón ha sabut de primera mà el patiment d'Ana María i que ho ha mantingut en silenci fins fa uns mesos.

Ara, la cònjuge del torero és tota una dona empoderada que ja no calla. No tolera cap dels menyspreus que, tant Ortega com els membres més propers de la seva família li han proferit, arribant a ser ignorar-la a casa seva.

Gema Aldón ja coneix les intencions del seu familiar

Després de diverses setmanes entre rumors de separació i a poques hores abans que Ana María ofereixi una nova exclusiva en una coneguda revista del cor, Gema Aldón ja és conscient de tot.

Sap que Ana María té un pla. Vol deixar la residència familiar per anar a viure a un altre lloc en un d'aquests tres barris de Madrid: Salamanca, Valdebebas o Fuente del Fresno.

Muntatge d'Ana María Aldón i la seva filla Gema
Gema Aldón i la dissenyadora han dit 'prou' a Ortega Cano i la seva família. | Catalunya Diari

En aquest darrer barri viu des de fa anys amb Ortega Cano, però el matrimoni té els dies comptats. Fins i tot, de vegades, el torero ha anat a dormir a la residència de la seva filla Gloria Camila per algunes discussions amb Ana María Aldón.

La veritat és que la modista andalusa s'està fent d'or i no ha fet res més que recaptar per si arriba el cas d'una ruptura, que podria arribar més aviat que tard.

La mare de Gema Aldón ja té habitatge per tornar a començar

Sap que necessita una sèrie d'estalvis si realment vol canviar de vida i el que ha fet és buscar amb afany la seva futura llar. Un nou habitatge on ja no dependrà de ningú més i la seva filla Gema Aldón n'és conscient des de fa temps.

La veritat és que fa gairebé un any que  Ana María buscava pis. Veurem si, finalment, es queda al barri on resideix ara amb el seu marit o se n'allunya diversos quilòmetres de distància.

Ana María Aldón
Ana María Aldón n'està decidida i vol començar una nova vida. | TELECINCO

De fet, Ya es mediodía li ha proposat a un dels seus redactors, Manu Del Valle, que trobi la que podria ser la llar perfecta per a Ana María Aldón. Aquest ha ensenyat a tots els espectadors un pis que bé podria ser el que esculli l'andalusa per començar una nova etapa a la seva vida.

El requisit indispensable del nou habitatge de la modista

Això sí, encara desconeixem si està buscant una inversió immobiliària o bé el nou pis de soltera. El que sí que té clar l'excol·laboradora de Viva la vida és que, si decideix canviar de llar, la nova ha de tenir un requisit concret.

L'andalusa necessita que el pis on hagi de viure tingui un accés al pàrquing interior des del carrer per evitar les preguntes dels reporters. Uns professionals que, de segur, no se n'allunyaran durant uns quants mesos si, finalment, decideix separar-se'n.

Ara, només queda esperar amb què ens sorprendrà aquest dimecres Ana María en aquella que podria ser una exclusiva demolidora. Deixaria clar que la ruptura amb Ortega Cano no té marxa enrere i que desitja ser una dona lliure i sense lligams.