Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla del cantant David Bustamante frunzint el front

Els canvis i la dieta que va seguir Bustamante per perdre 26 kg en temps rècord

Bustamante va aconseguir aprimar-se 26 kg en només uns mesos i aquest és el seu secret

És un dels cantants més reconeguts i aquesta és la raó per la qual tot el que fa interessa, fins i tot els que no es consideren els seus fans. Parlem de David Bustamante, un dels participants més famosos de la primera edició d'Operación Triunfo.

Tot i que la seva veu és envejable, el cantant també ha cridat l'atenció pel seu espectacular físic. I és que, una de les seves últimes fites va ser perdre ni més ni menys que 26 quilos en temps rècord.

Bustamante ha tingut una mala relació amb el menjar

Sabem que aprimar-se no és gens senzill, ja que requereix una bona quantitat de sacrificis i un fort compromís amb un mateix. Per això sorprèn tant que Bustamante aconseguís aprimar-se tant en molt poc temps.

Però, des que compartís aquesta proesa, tant amb les seves paraules com a través de les seves fotografies, molts han estat els que s'han preguntat com ho ha aconseguit.

Primer pla de David Bustamante.
El cantant va confessar la mala relació amb el menjar | GTRES

Abans d'això, va ser el mateix cantant qui va revelar a Bertín Osborne, durant una entrevista, que, al llarg de tota la vida, ha mantingut una relació poc sana amb el menjar. Un fet que l'ha acompanyat fins i tot en les etapes més felices.

Tot i això, ha sabut deixar de banda aquests problemes per poder centrar-se en la seva salut. A més, com ell mateix afirma, se sent orgullós no només pel seu aspecte físic, sinó també per la millora de salut que ha experimentat.

Bustamante, a la seva entrevista, va explicar que «tenia una mala relació amb el menjar, el feia servir com a premi i després em castigava per menjar-lo». Afortunadament, sembla que això ha canviat amb el pas del temps.

La tècnica amb què Bustamante va perdre 26 quilos

Durant la quarantena, igual que els va passar a moltes altres persones, Bustamante va agafar uns quilos de més. Aquests, llavors, se sumaven als que ja havia agafat en una etapa anterior, motiu pel qual el cantant va començar a no sentir-se bé.

No obstant això, va decidir posar-hi remei a aquest gran augment de pes. Per fer-ho, es va centrar a practicar esport. De fet, al seu compte d'Instagram, no ha dubtat a compartir alguns dels que considera com els seus exercicis preferits i que formen part de la seva nova rutina d'activitat física.

Gràcies a la constància amb què va dur a terme el procés de transformació, el cantant va aconseguir perdre ni més ni menys que 26 quilos. Per aconseguir-ho, va optar per exercicis amb pesos, circuits funcionals o curses a la cinta. A més a més, va aprofitar per reprendre alguns esports com el golf o el pàdel, aficions que comparteix amb alguns amics.

David Bustamante
David Bustamante va perdre 26 quilos en temps rècord gràcies a l'esport i la constància | GTRES

El cantant té clar què vol

A causa d'aquest gran canvi, moltes persones s'han preguntat què ha estat fent Bustamante per aconseguir la seva transformació. Per això, el cantant ha deixat clar que fuig de les dietes restrictives o miracle, que no condueixen a res.

Així mateix, el cantant té clar el que vol i el que pensa respecte a aquest tema. És més, en una altra de les seves entrevistes, va explicar que: «Arriben moments en què un no se sent còmode amb ell mateix, tot té un perquè».

D'altra banda, va compartir una reflexió que tots hauríem de tenir en compte: «No cal dir a la gent si està grossa o està prima, cadascú té les seves històries, els seus problemes». La combinació entre esport i una dieta saludable ha estat clau perquè Bustamante torni a sentir-se content a la seva pròpia pell.