Primer pla de Carmen Borrego

Carmen Borrego es planteja abandonar després d'escoltar el que han dit: «Enxufada»

Carmen Borrego protagonitza un dur enfrontament a Sálvame

Carmen Borrego va viure una tarda molt complicada el passat dilluns 8 d'agost a Sálvame. La filla petita de María Teresa Campos va tenir un enfrontament amb Rafa Mora que va provocar la marxa del plató. No són poques les discussions entre tots dos col·laboradors i Carmen mai ha amagat la seva animadversió pel valencià.

Per la seva banda, Rafa s'entesta a centrar tots els seus esforços a menysprear la germana de Terelu Campos quan en té ocasió. Farta dels seus atacs, Carmen explotava i es defensava arremetent contra el seu company mentre abandonava el programa.

▶️ Vídeo del dia

Carmen Borrego abandona Sálvame després d'un enfrontament amb Rafa Mora

Carmen Borrego va arribar al límit a Sálvame després de ser víctima, una tarda més, dels atacs de Rafa Mora. Tot va començar quan al plató es debatia sobre la participació de Gloria Camila a Pesadilla en el paraíso. La xerrada va derivar en els motius que en fomenten la participació i si entraria a parlar sobre les polèmiques de la família.

«Jo et dic que no parlarà, ella no ha triat ser la filla de Rocío Jurado i Ortega Cano», va comentar Rafa. «Nosaltres som aquí perquè volem, ells no», va afegir. «Aquí ningú ve obligat, t'ho garanteixo jo», va recalcar María Patiño.

Va ser aleshores quan el valencià i Carmen van entrar en una discussió. «A mi em respectes, ¿per què sóc jo aquí?», li va preguntar la germana de Terelu. «Tu per què ets aquí? Si t'ho he de dir és que tens un problema», li va respondre Rafa.

Carmen Borrego
Carmen Borrego explota al plató després de les paraules de Rafa Mora | Mediaset

«Perquè tu ets la filla de Maria Teresa Campos», va afegir el col·laborador fent saltar la tertuliana. «Tu a mi em respectes, estic fins als nassos que diguis això», va deixar anar Carmen mentre es disposava a abandonar el plató.

«'Entera't' de qui sóc jo i el que porto fent tota la meva vida perquè vinguis tu a dir això», afegia molt enfadada. «M'has agafat en una tarda molt fotuda, au i que et bombin, Rafa Mora», cridava sortint del programa.

L'enuig de Carmen augmentava i no estava disposada a deixar que el seu company menyspreés la seva professionalitat. «Jo fa 25 anys que treballo, perquè se'm digui que jo sóc aquí per ser la filla d'algú, me la pela», va sentenciar.

Carmen Borrego es defensa: «Si sóc aquí, ho tinc tan merescut com tu»

Carmen Borrego va acabar abandonant la cadira durant uns minuts. Un cop reposada, la germana de Terelu es va reincorporar al seu lloc i va encarar el que havia passat amb Rafa.

«He treballat en coses millors i en coses pitjors, m'enorgulleixo de moltes feines que he fet, si sóc aquí, ho tinc tan merescut com tu», va explicar. «Sóc una professional d'aquest mitjà des de fa molts anys», va sentenciar.

Carmen es va mostrar farta de les crítiques del seu company assegurant que ho feia «per humiliar i per fer mal, ho tinc absolutament clar». «Ser filla de María Teresa Campos és el millor que m'ha passat», va afegir donant per tancat el tema.

Carmen Borrego
Carmen Borrego farta que l'acusin d'«enxufada» | Mediaset

El valencià va prendre la paraula i no va dubtar a demanar perdó a la seva companya. «Si t'he fet mal, et demano disculpes», va comentar. «La teva mare és la més gran que ha passat per la televisió d'aquest país i li tinc moltíssim respecte», ha afegit.

Finalment, tots dos col·laboradors van signar la pau amb una abraçada que va ser ben rebuda per la resta de companys. Però no pels espectadors, que no van trigar a carregar contra Rafa. El valencià no és del gust de l'audiència i, més d'una vegada, ha estat el blanc de les crítiques.

«És un bon moment perquè feu fora Rata Mora», publicava una seguidora. «La Rata Mora està insultant el personal, fàstic de persona, no ho puc suportar», es queixava una altra.