Primer pla de Christian Gálvez.

Christian Gálvez, intranquil en descobrir que la notícia del seu fill no és secreta

Christian Gálvez s'ha quedat sense paraules

Christian Gálvez ha tornat a ser notícia. I és que acaba de sortir a la llum un dels seus secrets més ben guardats de la seva relació amb Almudena Cid.

A finals del mes de desembre, els mitjans de comunicació espanyols van fer ressò d'una notícia inesperada. Després de 15 anys junts i 11 com a marit i muller, el presentador de Telecinco i l'exgimnasta rítmica van prendre la decisió de posar punt final al seu matrimoni.

Des de llavors, tots dos han esdevingut dos dels protagonistes indiscutibles de la premsa social espanyola. I, encara que cadascú ja ha refet la seva vida, no hi ha cap dubte que el que pitjor ho ha passat ha estat l'actriu.

Tot just saber-se aquesta decisió, Christian Gálvez va decidir no amagar-se més i va optar per fer pública la seva relació amb la presentadora d'El programa de Ana Rosa, Patricia Pardo.

L'escriptor i la presentadora estan vivint una autèntica història d'amor, tot i saber com li ha costat a la basca aixecar el cap.

▶️ Vídeo del dia

Ara, Christian Gálvez s'ha quedat de pedra en veure l'última acció que ha dut a terme la seva exsogra. I és que, després de tants mesos, la mare d'Almudena ha tornat a la càrrega per confessar un dels secrets més ben guardats del televisiu.

Christian Gálvez no volia que això sortís a la llum

Christian Gálvez no ha pogut amagar més el que va passar entre ell i Almudena Cid just abans de separar els camins. I és que un nou tuit de la mare de l'exgimnasta ha deixat al descobert els plans que tenia el matrimoni.

Segons ha revelat Mina Tostado al seu compte de Twitter, el presentador i l'actriu estaven intentant tenir el seu primer fill just abans de trencar la relació. Aquesta confessió es va produir fa uns quants dies, quan un usuari d'aquesta xarxa social va decidir criticar Almudena.

«Senyora, ni sé ni m'importa amb qui està amb el xaval. El que sé és que, si una dona sana i en parella no vol tenir fills, és defectuosa, trencada, no serveix».

Després de fer-se ressò d'aquest missatge, l'exsogra de Christian Gálvez no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de defensar públicament la filla. «Guardi's el seu insult masclista i, a més, no és cert. Estaven intentant-ho», va assegurar la dona.

Primer pla d'Almudena Cid
Christian Gálvez i Almudena Cid haurien estat intentant tenir un fill just abans de divorciar-se | Europa Press

Amb aquestes paraules, Tostado va deixar molt clar que, al contrari del que s'havia dit durant tots aquests anys, Almudena i el presentador sí que volien ampliar la família i que, just abans de signar els papers del divorci, havien pres la decisió de tenir un fill junts.

Christian Gálvez ha estat durament atacat

Des que va sortir a la llum la ruptura de Christian Gálvez i Almudena Cid, els familiars de l'exparticipant de Masterchef Celebrity no han parat de defensar-la públicament.

Primer pla de Christian Gálvez.
Gent propera a Almudena Cid asseguren que Christian Gálvez ja estava amb Patricia Pardo abans de separar-se d'ella | GTRES

El mes de març passat, alguns éssers estimats de l'esportista van decidir parlar amb la revista Semana per explicar-los, en exclusiva, què és el que havia passat en realitat.

I és que, segons van assenyalar en aquell moment, «A Almudena la va deixar de manera sorprenent, sense explicacions i ara ja en té un perquè».

L'exsogra de Christian Gálvez i altres membres de la família d'Almudena estaven segurs que el motiu d'aquest divorci va ser la relació sentimental de l'escriptor amb la periodista Patricia Pardo. Tal com van assegurar, ells «ja estaven junts» abans que el mostoleny deixés la seva filla.

Aquesta teoria de l'entorn d'Almudena Cid adquireix sentit després de conèixer l'últim gest que va tenir el presentador d'Esta noche gano yo amb qui era la seva dona.

«Les setmanes prèvies li va enviar un ram de roses i el va posar al llit «tens la clau del meu cor». Fins i tot van fer una reforma a casa».