Fotomuntatge d'Amelia Bono i Raphael.

Raphael enxampa a Amelia Bono acompanyada i sap que la relació és seriosa

Raphael admet la realitat de la seva nora després de consolidar-se la relació

Raphael, a més de ser un reconegut artista per la seva llarga trajectòria al món de la música, és un pare que es preocupa pels seus fills. Sap que la seva família és mediàtica i que quan sorgeixen els problemes, és complicat gestionar-los. Un d'ells té a veure amb el seu fill, Manuel.

Sabem que els darrers temps, l'artista de Linares ha estat molt pendent de la crisi que van patir el seu fill Manuel i Amelia Bono.

Era un matrimoni molt feliç, amb quatre fills en comú, però el 2021 van sorprendre tothom quan van decidir posar punt final a la seva relació. Semblaven el matrimoni ideal, però a Raphael es va veure afectat quan va conèixer la notícia.

Amelia Bono i Manuel Martos
El matrimoni, més feliç que mai | GTRES

Era una notícia totalment inesperada que va agafar desprevinguts Raphael i, especialment, els seguidors de la influencer i de l'exjurat d'OT. La veritat és que els mesos posteriors a aquesta ruptura van sorgir molts rumors que deixaven caure que es podria veure una possible reconciliació del matrimoni.

Raphael ja sap que la seva nora ha reprès la relació amb el productor

Alguns apuntaven que l'amor podria tornar a triomfar entre tots dos. La veritat és que pel bé dels seus quatre fills, en el comunicat que van fer públic l'estiu del 2021 quan es van separar, van deixar clara una cosa en concret. I és que se seguirien veient quan realment es donés l'ocasió, i això és el que van fer temps després.

Muntatge fotogràfic d'Amelia Bono, Raphael i Manuel Martos
Amelia Bono i Manuel Martos tornen, una bona notícia per a Raphael | GTRES

Amb tot, fa tot just dos mesos es va produir un gir en els esdeveniments que no tots esperaven, i el matrimoni es va donar una nova oportunitat. Una notícia que omplia d'il·lusió a Raphael.

I per celebrar aquest retorn del matrimoni, res millor que passar les vacances en família i gaudint dels plaers de la vida. I és que des que van decidir tornar, Manuel Martos i Amelia Bono no s'han separat ni un minut.

El matrimoni retorna amb força després d'uns mesos separats

Tots dos, juntament amb els seus fills, han triat la costa per gaudir de les vacances i així ho han reflectit a les xarxes socials. Especialment ha estat la filla de José Bono la que ha deixat més constància dels llocs on ha estat el matrimoni amb els petits.

«Felicitat», confessava ella mateixa quin era el seu estat d'ànim després de tornar amb el seu marit. Com acostuma a ser habitual, la filla de l'exministre de Defensa també aprofita les seves xarxes socials per ensenyar-nos els diversos looks que llueix en cada moment.

Manuel Martos i Amelia Bono a la platja
Manuel Martos i Amelia Bono, de vacances sense estar-se'n de res | GTRES

Els dies d'estiu d'Amelia i Manuel Martos que fan feliç Raphael

I és que a Amelia Bono no la segueixen més de 430.000 persones a Instagram per mera casualitat. La dona de Manuel Martos és tota una icona a les xarxes socials i el seu estil agrada, i molt, als seus seguidors.

«Que visqui el pareo», exclamava la nora de Raphael en una imatge on vesteix aquesta peça que li queda de meravella.

▶️ Vídeo del dia

A més, durant aquestes vacances d'estiu amb Manuel Martos, la influencer ha gaudit de diversos sopars amb amics. Tampoc s'ha privat de fer passejades amb vaixell i, fins i tot, se'ls ha vist cuinar més compenetrats que mai una deliciosa amanida.