Gloria Camila Ortega

Gloria Camila, assumeix que la gran esbroncada quasi acaba amb el seu pare

Gloria Camila Ortega continua preocupada pel seu estat de salut

Gloria Camila Ortega intenta esquivar les preguntes que li formulen sobre el que va passar la nit del 24 de juliol. Aquell dia, al jardí de la casa d'Ortega Cano, es va viure una situació excessivament tensa. La jove col·laboradora i Ana María Aldón van mantenir una discussió molt pujada de to.

El periodista d'El programa del verano, Pepe del Real, assegura que la filla del torero és molt cauta a l'hora de parlar de la família. Quan intenten conèixer més detalls sobre la situació del matrimoni, ella prefereix guardar silenci. A l'espai de Telecinco van confirmar que tant el mestre com la de Sanlúcar de Barrameda «van coincidir a Madrid i no es van veure».

Aprofundeixen en la baralla en què Gloria Camila va tenir un paper important. L'excol·laboradora de Telecinco va arribar al domicili familiar després d'acabar la feina a Viva la vida i es va espantar davant la presència de gent al jardí. En un primer moment es va pensar que es tractaven de lladres, però en realitat eren el torero, la filla i una amiga de la família.

La gaditana «els recrimina que l'havien espantat i que li havien preparat una emboscada» després de venir de la televisió. Al plató havia desvelat alguns detalls de la relació, parlant obertament sobre l'estat del matrimoni. Allò no va semblar agradar-los gaire.

Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón
Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón van tenir una forta discussió | TELECINCO

La filla del torero «li va cantar les quaranta». Aquella nit, l'extorero va fer les maletes i se'n va anar a dormir a casa de Gloria Camila. La situació era insostenible, i perquè es calmessin els ànims van optar per marxar de l'habitatge.

Expliquen que hi va haver una «tremenda esbroncada al jardí de la casa», en què les dues dones es van insultar. Tot això va passar mentre el torero es mantenia apartat, sense intenció d'intervenir-hi. Un cop més, com sempre, li ha retret la seva companya, va optar per quedar-se al marge.

Gloria CamilaOrtega feia molt de temps que li retreia a la parella del seu pare que parlés del seu matrimoni a la televisió. Gairebé sempre deixava el torero en mal lloc.

Durant la discussió que es va produir el diumenge 24 de juliol, Ana María es va veure en la necessitat de prendre una decisió. «Va fer fora de la casa l'amiga de la família per ser testimoni d'un succés tan fort», admeten.

La relació entre elles ja fa uns quants mesos que està trencada. Així ho demostra el fet que la influencer deixés de seguir Ana María a les xarxes socials. Això sí, de moment, no s'ha tornat el gest per part d'Ana María.

El cap de setmana passat, Gloria Camila confessava que no tenien cap tipus de tracte. Era més que evident. A més, estaria animant el seu pare perquè se'n separés i posés el punt final al matrimoni.

Gloria Camila es prepara per a un nou desafiament

Gloria Camila Ortega deixarà a l'extorero en només unes quantes setmanes. En el moment en què més la necessita no podrà recórrer a ella. La col·laboradora prendrà part en la pròxima edició de Pesadilla en el paraíso, el nou reality de Telecinco.

Confessa que «em vindrà molt bé. Tot influeix, no mentiré», apuntava sobre la crisi del matrimoni. Marxarà amb certa angoixa.

Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta
Gloria Camila deixa el seu pare sense el seu suport quan més ho necessita | TELECINCO

«No me'n vaig tranquil·la del tot, m'agradaria ser aquí, estar al costat del meu pare i fer-li costat», admetia. En qualsevol cas, es mostra entusiasmada amb la participació al programa. Fa cinc anys ja va concursar a Supervivientes, però la situació ha canviat.

Gloria Camila explica que «allà tenia 21 anys i era una nena més petita. Tinc moltes ganes de fer-ho tot sola». Sap que es traurà un gran pes de sobre romanent aliena a tots els comentaris sobre la seva família.