Primer pla d'Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro assumeix que la seva àvia, Carmen Bazán, tenia motius per anar-se'n

Andrea Janeiro sap el perquè de l'àvia per actuar d'aquella manera

Andrea Janeiro no ha tingut la relació estreta que es podria esperar amb la família paterna, encara que les coses semblen estar canviant amb el seu pare. Precisament, aquesta situació és la que l'ha dut a quedar aliena a certes circumstàncies que han tingut lloc al clan. Entre aquestes, per exemple, que la seva àvia, Carmen Bazán, va haver de deixar fa uns mesos la casa que tenia a El Bosque, Cadis.

Una marxa que es va produir per una situació que la noia ha assumit: l'impagament.

Andrea Janeiro coneix un dels moments més durs per a Carmen

La filla gran de Jesulín no és el dia a dia de la família del torero, però intenta conèixer com està cadascun dels seus membres en la mesura del possible. Això la va portar a conèixer fa uns mesos que la matriarca es va veure obligada a haver de deixar casa seva a El Bosque. Sí, la llar a què s'havia traslladat després de separar-se del seu marit i pare dels seus fills, Humberto Janeiro.

Fotomuntatge d'Andrea Janeiro i la seva àvia Carmen Bazán
Andrea Janeiro sap que la seva àvia va haver de marxar de l'immoble per impagament | CatalunyaDiari

En aquell lloc va trobar el seu refugi, la independència que necessitava i, també, l'enclavament idoni per estar a prop d'alguns dels fills. Tot i això, va haver d'abandonar-lo. I va ser per obligació, no per una decisió personal. Com ha pogut saber Andrea, es va veure en la necessitat de fer-ho per una qüestió d'impagament.

Pel que sembla, la seva residència, de 93 metres quadrats, va ser embargada per no haver fet front al pagament de la hipoteca. I, a conseqüència, es va posar a la venda per un preu de 95.000 €.

D'aquesta manera, es va veure «al carrer» just en un moment molt difícil, ja que es trobava en plena recuperació de la seva operació de maluc. Això sí, la seva situació ràpidament es va arreglar, ja que va marxar a viure a la que havia estat casa seva durant molts anys. Se'n va anar a la finca Ambiciones, propietat del seu fill Jesús.

Andrea Janeiro, al dia de la vida de Carmen Bazán

La filla de Belén Esteban és conscient que, des de fa temps, la seva àvia ha decidit allunyar-se completament dels mitjans. Ara, després de la seva intervenció, ha preferit tenir una vida molt més tranquil·la i centrada en la família.

Primer pla de Carmen Bazán
Carmen Bazán està centrada en la seva família, lluny de les càmeres | Europa Press

Concretament, viu entre Ambiciones i la residència de la seva filla a Marbella. Ja està força recuperada de salut i es dedica en cos i ànima als seus fills. I, sobretot, els seus nets, amb els quals no dubta a passar-hi tot el temps que pot.

A les xarxes, la seva nora Beatriz Trapote ha compartit algun vídeo de Bazán passant-s'ho d'allò més bé amb els fills d'ella i de Víctor. Però, també, és molt a prop de Jesulín en aquests moments, ja que ha estat pare per quarta vegada. Fa unes setmanes, venia al món l'Hugo, que ha portat una alegria enorme a tot el clan.

Justament quan va néixer el seu nou net va ser l'última vegada que els mitjans van poder fer alguna imatge de l'àvia d'Andrea Janeiro. De fet, la van caçar sortint de la finca i no van dubtar a intentar preguntar-li per l'arribada del bebè. No obstant això, va optar per no fer cap declaració i per mantenir el silenci que porta guardant durant força temps.

▶️ Vídeo del dia

Ha quedat enrere aquella Carmen que concedia entrevistes a la televisió i a les revistes o que, fins i tot, es va animar a tenir la seva pròpia secció a Sálvame. Un espai on es va sotmetre a tractaments de bellesa, dieta i, fins i tot, sessions d'exercici per estar més a gust amb la imatge.