Primer pla de Carolina Cerezuela somrient i mirant a càmera

Carolina Cerezuela parla de l'esperat embaràs i evita mencionar el nom del bebè

Carolina Cerezuela es mulla com mai sobre el nadó que ha de venir

Carolina Cerezuela està d'actualitat després d'estrenar-se fa una setmana Esta noche gano yo, el concurs que presenta amb Christian Gálvez a Telecinco. Feia temps que no vèiem la dona de Carlos Moyá conduint un programa de televisió i la veritat és que l'actriu està passant per un dels millors moments de la seva vida.

A més de formar al costat de l'extenista balear una de les parelles més sòlides del panorama nacional, ara la podem veure en prime time, almenys els mesos d'estiu.

A més a més, en els darrers dies, Carolina Cerezuela ha estat guardonada amb un premi a la seva terra d'adopció. Sí, perquè ha estat distingida com a 'Mallorquina de l'estiu'.

Carolina Cerezuela es mulla sobre l'anhelat embaràs

«Jo diria que no només mallorquina d'estiu, sinó una mallorquina de totes les temporades. Però aquest reconeixement que em doneu el rebo com un regal. Mallorca és un trosset de la meva vida, aquí és casa meva», afirmava agraïda i emocionada en recollir aquest guardó.

Rafa Nadal i Xisca Perello
Rafa Nadal i Xisca seran pares en poc temps | GTRES

El premi el va recollir a la grandiosa terrassa de la Suite 704 de l'hotel GPRO Valparaíso de Palma. Un acte en què va estar acompanyada del seu marit. «Li faré la competència a Moyá amb el meu trofeu a la prestatgeria», ironitzava mossegant el guardó, al més pur estil Rafa Nadal.

Per tots és conegut que Carolina té una gran relació amb Nadal, ja que Carlos Moyá dirigeix els seus entrenaments. A més a més, la coneguda televisiva també té una gran relació amb Xisca Perelló, la dona del tenista manacorí.

Un tema pel qual s'ha preguntat els darrers temps i que ha estat molt recurrent és el de l'embaràs de Xisca. I és que la jove tindrà un nadó amb Rafa Nadal d'aquí a molt poc temps.

Carolina Cerezuela sap que el nadó està a punt d'arribar

«He felicitat Mery, és clar», revelava Cerezuela. Això sí, l'actriu no explicava gaires detalls sobre l'embaràs de la dona de Nadal i així ho deixava clar als reporters de premsa. «Amb tot l'afecte del món, no competeixo parlar-ne», ha sentenciat l'actriu.

▶️ Vídeo del dia

Carolina Cerezuela va admetre sense embuts que aquest any «ha estat molt bonic a nivell personal i professional. Veníem d'uns anys convulsos per la pandèmia i hem començat a veure la llum. He fet un pas endavant en la professió que havia deixat alentida».

Carolina Cerezuela i Carles Moyà en un photocall
Carolina Cerezuela coneix molt bé la parella gràcies a Carlos Moyá| Europa Press

I és que l'actriu il·licitana ha tornat amb magnificència a la televisió amb l'esmentat concurs de Telecincoen prime time. «El programa m'ha deixat un sabor per voler repetir i l'adrenalina de voler tornar a la tele», confessa l'actriu espanyola.

Rafa Nadal i Xisca seran pares ben aviat

Mentrestant, els seus amics Rafa Nadal i Xisca Perelló estan esperant per ser pares i tot apunta que després de l'estiu finalment naixerà el primer fill del matrimoni.

Rafa continua preparant-se, a nivell esportiu, per tornar com més aviat millor a les pistes de tenis. Això sí, no ho podrà fer aquesta setmana al 'Masters 1000' de Mont-real. Així ho comunicava ell mateix a través de les xarxes socials.

«Des dels dies de vacances i la meva posterior reincorporació als entrenaments tot ha anat bé aquestes setmanes respecte als entrenaments i preparació. Fa quatre dies que vaig començar també a entrenar el servei i ahir, després de l'entrenament, vaig tenir una petita molèstia que avui hi seguia. Hem decidit no viatjar a Mont-real i prosseguir amb els entrenaments sense forçar», lamentava Nadal.