Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana Soria i Enrique Ponce a la platja

Ana Soria descobreix el sacrifici que Enrique Ponce no està disposat a fer

Ana Soria, sorpresa per la notícia que acaba de conèixer

Ana Soria continua amb la seva vida discreta i allunyada dels focus al costat d'Enrique Ponce. Ja són més de dos anys de relació on ha quedat més que evident que aquesta història d'amor funciona. De fet, cada dia estan més enamorats i no dubten a proclamar-ho en públic quan els ve de gust.

Tot i això, l'estudiant de Dret s'ha vist esquitxada de manera indirecta per una informació que s'acaba de publicar. Fa referència a la bona relació d'amistat que mantenien el torero i la seva ex amb el cantant Luis Miguel. Estaven molt units i es consideraven pràcticament família.

Després de separar-se, el destre va començar amb Soria una relació sentimental que va provocar un gran enrenou mediàtic. Però en cap moment va rebre el retret o un comentari ofensiu per part de Paloma Cuevas. És més, sempre n'han sortit paraules agradables cap al pare de les seves filles.

Després de produir-se aquesta ruptura matrimonial, alguns asseguren que el mexicà va prendre partit per la dissenyadora. Es va oblidar completament de tot el que havia viscut al costat del torero, que era el seu amic íntim. Fins i tot van arribar a contemplar la possibilitat de gravar alguns temes junts davant l'interès del de Chiva per fer-se un lloc a la música.

En qualsevol cas, el rumor que Paloma i Luis Miguel poguessin estar junts comença a cobrar molta força. Tanmateix, aquest idil·li ha causat força sorpresa a l'entorn d'ella. I és que el seu ex s'assabentava pràcticament per la premsa d'aquesta presumpta relació.

Primer pla d'Ana Soria amb el rostre neutre i mirant a càmera
Ana Soria està al corrent del passat del seu xicot | INSTAGRAM: @ANASORIAENRIQUEPONCE

Cap dels dos protagonistes ho ha volgut confirmar, però van poder gaudir d'uns quants dies d'intimitat en un hotel de Madrid. És possible que allò que va començar com una simple amistat s'hagi pogut convertir en alguna cosa més. Tot i això, el temps serà l'encarregat de demostrar si entre ells hi ha un romanç o no.

Ana Soria, no obstant això, coneixia el gest que va tenir al seu dia l'intèrpret amb Paloma Cuevas. Segurament, el seu xicot mai ho podria fer, però ella no sembla estar molt preocupada per això.

Durant una de les estades del torero i la seva ex a Mèxic van coincidir amb el cantant, ja que era habitual que exercís d'amfitrió i els acollís a casa seva. En una de les vetllades que va tenir lloc al seu domicili, el mexicà els va parlar del seu darrer treball discogràfic.

Ana Soria i Enrique Ponce passejant
Enrique Ponce i Ana Soria romanen aliens a tots els rumors sobre el romanç de Paloma | INSTAGRAM: CFANS_ANA

La dissenyadora lamentava no haver escoltat les últimes cançons. Segons sembla, únicament s'havia tret a la venda als Estats Units, i no hi havia la possibilitat de comprar-lo a cap altre país.

Així que, la solució que va trobar l'artista perquè poguessin escoltar el seu nou àlbum va sorprendre els presents. En concret, va ordenar a un dels seus empleats que anés a Miami en un avió privat per aconseguir el disc, i en qüestió d'unes hores ja estaven de tornada amb ell.

Ana Soria no és partidària d'aquest tipus de gestos

A Ana Soria, com a la majoria de les dones, els encanten aquest tipus de gestos. Tot i això, el que va fer Luis Miguel pot semblar una mica desmesurat, de prepotència. Una acció que possiblement intentava impressionar la dona del seu amic.

Potser va ser el primer pas per captar la seva atenció i conquerir-la. En qualsevol cas, es va tractar d'una decisió que li va costar milers d'euros i que s'hauria pogut evitar.

Però a la jove estudiant i al seu xicot no els sembla preocupar en excés això, perquè intenten seguir amb la seva vida amb total normalitat. A més, ara ja es troben al seu segon estiu com a parella.

I per aquest motiu, Ana Soria i Ponce han fet les maletes per desplaçar-se a la ciutat belga de Gant. Per a alguns, una de les destinacions més romàntiques d'Europa.