Eva González

Eva González troba una carta que demostra la gravetat del problema mèdic

Eva González no esperava saber aquesta informació

Eva González no ha pogut evitar preocupar-se per un dels membres de la seva família després de llegir una de les cartes que deixen al descobert la gravetat del seu estat de salut.

Avui dia, aquesta coneguda model s'ha convertit en una de les presentadores més seguides i cotitzades de la televisió del nostre país. I és que, malgrat que la seva carrera professional va començar a sobre de les passarel·les, la dona de Cayetano Rivera ha aconseguit obrir-se un lloc a la petita pantalla.

Tot i això, no hi ha cap dubte que la presència d'Eva González a la premsa social espanyola està més lligada als desacords de la seva família política que als seus èxits professionals.

▶️ Vídeo del dia

Durant anys, els Rivera i els Pantoja han estat batallant per l'herència de Paquirrín. I és que, malgrat que ja han passat més de 35 anys de la seva mort, aquest és un tema que sembla no tenir fi.

Ara, Eva González no ha pogut evitar preocupar-se per un dels seus cunyats després de conèixer el contingut de les cartes que va escriure fa un temps.

Eva González està molt preocupada per Julián Contreras

Eva González s'ha quedat de pedra després de conèixer tots els problemes pels quals ha hagut de passar Julián Contreras durant la vida.

Fa unes setmanes, el fill de Carmina Ordóñez va decidir asseure's al canal de YouTube, Luc Loren, per parlar sobre un dels temes més delicats de la societat: el suïcidi.

Primer pla d'Eva González.
Eva González, preocupada pel seu cunyat | GTRES

Si per alguna cosa sempre s'ha caracteritzat l'autor de la novel·la Artesanales, és per no tenir por de compartir les seves experiències del passat. Ara, el cunyat d'Eva González ha tornat a parlar dels seus problemes de salut mental.

I és que, tal com ell mateix va explicar en aquesta entrevista, durant quatre anys va haver de lluitar contra aquests pensaments suïcides que li rondaven per la ment.

«Allò meu ve perquè la meva vida comença a canviar i no m'adapto. No aconsegueixo encaixar-hi gaire bé», va començar relatant el televisiu, per posar en context els seguidors del canal.

Segons Contreras, aquest va ser un dels pitjors moments de la seva vida, ja que no només va haver de bregar amb la depressió, sinó que, a més, va haver de fer front a diversos problemes empresarials i socials.

«Al final, tot això és com si et van escorrent fins que al final no et queda ni una gota i et quedes sec, com un drap».

Foto de Julián Contreras.
Julián Contreras explica el perquè de la seva situació | Cedida

Però, sens dubte, el que va marcar un abans i un després a la seva vida va ser la mort de la seva mare. I és que el més difícil per a ell va ser passar «de la infància a la vellesa». «Em vaig convertir en un adult que tenia una mare adolescent».

Després d'explicar la història de la seva mare, el cunyat d'Eva González va voler transmetre un missatge d'esperança a totes aquelles persones que passen per una situació similar. «Sempre és un error intentar treure's la vida. La vida té diferents tonalitats, però té molt de negre i no podem viure obviant aquesta part».

«Passen coses de sobte cada dia, inesperadament, que dius: m'hauria perdut això i m'hauria perdut allò altre. Jo m'agafo molt a això, en no saber el que em perdré'».

Però el que va cridar més l'atenció de l'entrevista de Julián Contreras va ser quan va explicar la seva experiència personal. Eva González es va quedar de pedra en assabentar-se que el seu cunyat va arribar a escriure «més de 420 cartes de comiat».

Fran Rivera s'ha distanciat de Julián Contreras
Julián Contreras ho ha passat molt malament | CEDIDA

«Quan tu et passes un any sencer de la teva vida així, cada dia, cada dia, cada dia… La teva relació amb tu mateix es torna molt dolenta, molt tòxica. Al final, vius o convius amb una persona que et vol destruir, que ets tu mateix».