Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Matamoros amb una gorra

Kiko Matamoros descobreix que la malaltia avança i decideix trencar la relació

Kiko Matamoros està confús

Kiko Matamoros té experiència al món de l'espectacle i sap que el millor per evitar conflictes és tallar en sec. El públic sap que no té cap relació amb la seva filla Ana, ja que la influencer no accepta la relació que manté amb Marta López. El col·laborador no vol que ningú li digui què ha de sentir, per això ha pres una decisió: trencar la relació.

Kiko Matamoros assegura que continua estimant la seva filla petita, sempre estarà a la seva disposició per a tot allò que necessiti. Però no està disposat a seguir intentant reprendre el contacte amb ella, ha de ser la noia qui faci el proper pas perquè ell ha fet tot el possible. Recentment, ha descobert que la malaltia d'Ana no té solució: la pateix des de fa molts anys.

Primer pla d'Anita Matamoros posant a un photocall
Kiko Matamoros té problemes familiars. | Europa Press
 

Kiko té prou motius per estar orgullós de la seva filla, ja que s'ha convertit en una de les grans expertes en moda del moment. Té un gran nombre de seguidors que sempre estan disposats a ajudar-la, per això ha compartit el seu diagnòstic a les xarxes. Ha revelat que pateix una hèrnia cervical que li provoca molts dolors i que avança molt de pressa.

Kiko és fora d'Espanya perquè ha participat en un concurs de Telecinco i necessita recuperar el temps perdut amb la seva xicota. N'està profundament enamorat i vol fer tot el possible perquè no pateixi, per això s'ha allunyat del conflicte. La model té una projecció internacional i no necessita la fama de Mediaset per cridar l'atenció de la premsa.

Matamoros sap que podria guanyar molts diners si resolgués els seus problemes amb Ana en algun programa de televisió. Tot i això, respecta la voluntat de la seva futura dona i s'està esforçant molt per portar el conflicte en la més estricta intimitat. Quan torni de les vacances tindrà temps d'explicar com se sent després de descobrir el problema mèdic de la seva filla.

Kiko Matamoros dorm amb la consciència tranquil·la

Kiko pot presumir de ser el millor tertulià de Telecinco perquè controla molt bé el ritme de la televisió. Fa anys, es va enfrontar als seus fills, Diego i Laura, que el van acusar de ser un pare absent i egoista. Ell va reconèixer els seus errors, però va deixar clar que no consentiria ser el centre de tots els atacs.

Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López
Kiko Matamoros manté una relació molt feliç amb la seva xicota. | Telecinco
 

Matamoros ha fet servir les mateixes normes amb Ana, que tampoc està interessada a traslladar el seu problema familiar als platós. Ella li ho està posant difícil al terreny privat: no vol saber res d'ell i fa molt de temps que no parlen. El tertulià ha decidit tallar la relació perquè no pot viure lamentant-se, però no és una decisió rotunda.

La influencer podrà reprendre el contacte amb el seu pare quan estigui preparada, mentrestant està gaudint de la seva carrera. Té tanta confiança amb els seus seguidors que ha compartit els consells que li ha donat el metge. «M'han dit que no m'operi, que continuï cuidant-me, anant al físio i que eviti el que sé que fa mal al coll».

Kiko Matamoros sap que la situació ha empitjorat

Kiko tenia esperança de recuperar el temps perdut amb Ana, però no li serà possible perquè ella no està disposada a fer marxa enrere. Creu que el col·laborador no s'ha portat bé amb la seva mare, per això vol mantenir les distàncies. La família pensava que era una situació temporal, però el conflicte no ha fet més que créixer.

Matamoros, encara que no tingui cap tracte amb la noia, està preocupat per la seva salut. Fa molt de temps que té molts dolors al coll i no aconsegueix frenar-los. No es pot operar, així que s'haurà d'acostumar a aquesta situació.