Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban assumeix que ha deixat la casa buida perquè ha trobat una nova il·lusió

Belén Esteban ja sap que se n'ha anat lluny de casa sense data de tornada

Belén Esteban va ser una de les col·laboradores de Telecincoque més va donar suport a la seva amiga Anabel Pantoja en el seu pas per SupervivientesLa col·laboradora és una amiga fidel i mai deixa els seus abandonats, com es va poder veure al 'reality' de supervivència, que va concloure fa tot just dues setmanes.

Va ser una experiència realment dura la que va viure la sevillana als Cayos Cochinos, i 'la princesa del poble' no va deixar de donar-li suport des de casa a través de les seves xarxes socials. Va fer tot el possible perquè l'andalusa conclogués el seu periple hondureny el més a prop possible de la final i ho va aconseguir amb escreix.

I és que Belén, que havia estat designada per Anabel per defensar-la a plató, no va poder dur a terme aquesta tasca a causa de la seva desafortunada caiguda del mes d'abril passat.

Belén Esteban s'adona que se n'ha anat de casa molt lluny

Belén Esteban, a qui no sempre li han agradat les actituds de la sevillana dins del 'reality', ha vist com la neboda d'Isabel Pantoja s'enamorava. També va veure el que va fer Anabel en arribar a Espanya, i és que estava feta un embolic després de retrobar-se amb el seu ex, Omar Sánchez.

Foto de Belén Esteban.
Belén Esteban ha vist marxar a la seva amiga televisiva a un altre continent | Telecinco

Omar i ella es van veure cara a cara per un grapat d'euros, però Anabel no ha deixat d'estar amb Yulen des que tornés a Espanya. Només van ser tres o quatre dies els que la sevillana i l'esportista van estar, per separat, veient les seves famílies.

Així doncs, la tertuliana de Sálvame i l'esportista volen passar temps junts i ho estan aprofitant realment bé, com s'ha pogut veure a les xarxes socials de tots dos.

Després d'uns dies sense veure's, tots dos van estar al Port de Santa Maria en un festival de música gaudint de valent. De fet, ho van fer durant tres dies amb Alejandro Nieto, guanyador de Supervivientes, i la seva parella, Tania Medina.

Belén Esteban confia que tot li surti bé amb el seu nou xicot

Se'ls va veure feliços i desitjosos de consolidar una relació que va començar contra tot pronòstic durant el 'reality' que va tenir lloc a les illes caribenyes. Després de gaudir de la música en directe, tots dos van viatjar fins a Sevilla per conèixer les arrels de la col·laboradora. I van passejar per Triana, el barri de la noia, a més de degustar els rics plats de la gastronomia andalusa.

Però el que pocs esperaven, inclosa la seva amiga Belén Esteban, és que Anabel acordés amb Yulen anar-se'n de vacances a un lloc tan exòtic com és Egipte.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel Pantoja i Yulen a la gala final de Supervivents 2022| CatalunyaDiari

Aquest dilluns, la parella d'enamorats volava des de la capital d'Espanya fins a Mallorca. I fent escala a la capital mallorquina agafaven un avió per passar uns dies de vacances a l'esmentat país africà.

Anabel i Yulen se'n van de vacances a un país exòtic

Però el que és clar és que a la parella no els disgusta les altes temperatures en el període estival. Ja que la destinació que han triat per gaudir l'un de l'altre i relaxar-se lluny del soroll mediàtic, no és el més propici a visitar en aquesta època de l'any.

El cas és que l'únic que desitgen és estar junts i oblidar-se de l'atenció mediàtica que s'ha centrat darrerament en aquell retrobament entre Omar i Anabel a Déjate querer.

Una 'cita' que va provocar certs dubtes al professional de l'esgrima. A més, la família de Yulen mai ha vist amb bons ulls la relació amb Anabel. Però a l'esportista i a la sevillana els és igual i volen demostrar a tothom que l'amor que senten l'un per l'altre és veritable.