Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Flores amb la mascareta baixada

Rocío Flores descobreix que perd el divorci que tant preocupava a la seva mare

Rocío testimoni de la quantitat que podria rebre un familiar seu

No hi ha dubte que, a mesura que passa el temps, la tensió a la família de Rocío Flores creix cada vegada més. Des de l'any passat, la noia ha hagut de bregar amb l'assetjament mediàtic continu per l'estrena de la primera docusèrie de la seva mare, Rociíto.

A partir de llavors, el seu entorn familiar també ha hagut de conviure amb les polèmiques constants que sorgeixen al seu voltant. L'any passat, va ser el torn de Rocío Flores, el seu pare Antonio David i la seva exmadrastra Olga Moreno. En aquesta ocasió, els «afortunats» d'estar en boca de tot el món són, per a la seva desgràcia, Ortega Cano, Ana María Aldón i Gloria Camila.

El conflicte entre tots tres va començar quan la dissenyadora va explicar de manera pública que estava travessant una crisi matrimonial amb l'extorero. Aleshores, també es va començar a revelar la veritable relació entre madrastra i fillastra, que no era tan bona com elles mateixes van fer creure diverses vegades.

Ara, després de mesos d'incertesa si el matrimoni decidirà separar-se o no, encara es continua especulant sobre què podria passar si, finalment, prenen la dràstica decisió d'emprendre camins per separat.

Imatge de Rocío Flores posant a un photocall
Rocío Flores ha decidit mantenir el seu silenci quant a la crisi del matrimoni. | GTRES

Rocío Flores descobreix els diners que podria rebre Ortega Cano

Probablement, tothom sap a la perfecció, sobretot Rocío Flores, que la relació entre Ortega Cano i Ana María Aldón s'aguanta per un fil. Certs mitjans apunten que és qüestió de temps que la parella posi fi al seu matrimoni, mentre que altres tenen les esperances posades en què sabran solucionar les seves picabaralles.

Això sí, mentre s'espera conèixer la decisió final, cada cop més, es van generant rumors i teories al voltant del matrimoni. Justament, un dels programes estrella de Telecinco, Sálvame, deixava en l'aire un assumpte força important a debatre.

Així mateix, els col·laboradors del format es van començar a preguntar quan sortiria l'exclusiva d'Ana María Aldón: si finalment s'acaba confirmant que se separa de l'extorero. La veritat és que no seria estrany. La dissenyadora sol recórrer a la seva revista de confiança, Lecturas, per donar detalls sobre el seu matrimoni o posar contra les cordes alguns dels seus familiars polítics.

Sens dubte, si es decideix a fer aquest pas, en el cas que hagi decidit dir 'adeu' al seu matrimoni amb el torero, seria la portada de l'estiu. Tot i això, encara que apunten que l'exconcursant de Supervivientes en guanyaria una bona quantitat, la veritat és que, si Ortega Cano seguís els seus mateixos passos, la suma de diners seria molt més gran.

Primer pla d'Ortega Cano.
Ortega Cano podria parlar públicament sobre la seva ruptura. | GTRES

D'aquesta manera, els tertulians van començar a preguntar-se quant podrien pagar al familiar de Rocío Flores si es decidís a fer-ne una exclusiva anunciant el seu divorci imminent amb la gaditana. En definitiva, molts han assenyalat que una portada d'Ortega Cano estaria valorada en 100 mil euros.

Tot i això, Lydia Lozano ha assegurat que li pagaria 10 mil euros menys de la xifra assenyalada. D'altra banda, María Patiño apuntava que, si el mitjà escollit decidís donar aquesta suma, l'extorero hauria de «comptar els termes i els motius amb què s'ha fet aquesta separació».

Després d'especular la quantitat exacta que podria rebre el marit d'Ana María, Adela González, presentadora de Sálvame, va revelar que el torero guanyaria un total de 70 mil euros. Una xifra que, ja de per si, estaria «molt per sobre de la mitjana del que se sol pagar per una exclusiva», va comentar Patiño.

Sigui com sigui, la veritat és que, si tots dos decideixen, al final, treure a la llum el seu divorci per mitjà d'una exclusiva, ja tenim clar qui seria el «guanyador». De manera que Ana María Aldón hauria de compaginar alguns treballets a plató o en altres mitjans si vol assolir la xifra de l'extorero.

El divorci entre tots dos és més a prop que mai

Tot i que cap ha confirmat o desmentit que la separació ja és un fet, la veritat és que el matrimoni ja podria haver posat punt final al seu amor. Fa només unes hores, Rocío Flores va ser testimoni de com Ortega Cano sortia de casa seva per dirigir-se a un notari.

Certament, això va sorprendre perquè, cal recordar, que l'extorero amb prou feines surt de casa seva tret que sigui estrictament necessari.

Així mateix, el familiar de la jove s'ha posat en mans d'un advocat per un misteriós motiu. El torero ja ha pres la decisió de separar-se de la dona? O la seva visita és perquè complirà l'amenaça que va fer a Telecinco?