Primer pla de Rocío Flores mirant intensament

Rocío Flores incompleix una promesa i torna a passar per quiròfan inesperadament

Rocío Flores comparteix el seu nou aspecte amb els seus fans

Rocío Flores ha aprofitat les vacances per consentir-se a si mateixa. A la neta de La más grande li encanta veure's bé i no dubta a posar-se a les mans de professionals. Des que va fer el salt a la televisió no han estat poques les vegades que ha anat a centres d'estètica per fer-se algun retoc.

El més cridaner va ser la lipoescultura que es va fer fa un parell de mesos per lluir cos aquest estiu. Encara que ho va passar francament malament amb el postoperatori, Rocío Flores està molt orgullosa amb el resultat. Tot i això, de cara a les vacances encara vol lluir millor i ha tornat a acudir a una clínica d'estètica per millorar el seu aspecte físic.

Rocío Flores s'opera de nou

Amb 25 anys, Rocío Flores acumula un gran nombre d'intervencions estètiques. Ja no en queda res d'aquella Rocío Flores que va aparèixer per primera vegada al plató de GH VIP i, ara, llueix ben diferent. El seu canvi físic ha estat espectacular i, tot i que assegura no ser una addicta a les intervencions estètiques, en suma un gran nombre.

Mesos després d'haver-se sotmès a la que va ser la seva operació estètica més important, una lipoescultura, la filla d'Antonio David ha tornat a fer-ho. Fa uns dies sorprenia els seus seguidors amb una nova visita al seu centre d'estètica de confiança.

Rocío Flores
Rocío Flores acudeix a una clínica d'estètica després de la seva lipoescultura. | Gtres

Aprofitant que està de vacances, Rocío Flores s'ha tornat a posar ena les mans de professionals per millorar-ne l'aspecte. Concretament la cara: ha optat per posar-se àcid hialurònic als llavis i eliminar les potes de gall amb punxades de bòtox al front.

«M'he fet farcit de llavis amb àcid hialurònic, vitamines amb àcid amb Dermapen i bòtox al front i potes de gall», explicava als seus seguidors. Rocío vol lluir una pell lliure d'imperfeccions i qualsevol signe de l'edat i no dubta a posar-se en mans d'experts.

No és la primera vegada que la filla de Rocío confia en el bòtox per eliminar les arrugues del rostre. Especialment les que apareixen a la zona del nas, front i potes de gall. Aquesta vegada ha reforçat el seu efecte per esborrar les marques d'expressió a més de realçar el volum dels llavis.

Rocío Flores: partidària dels retocs estètics

Rocío Flores s'ha convertit en una clienta habitual dels centres estètics de confiança. No ha amagat mai els seus retocs i, encara que assegura no ser-hi una addicta, no està disposada a deixar de fer-se'n. És més, sempre que pot comparteix amb els seus seguidors cadascun dels retocs a què se sotmet, presumint de resultats.

Sobretot perquè l'ajuden a veure's bé i a sentir-se a gust amb ella mateixa. És per això que dona suport fermament a aquest tipus d'intervencions sempre que siguin unes mans professionals qui les efectuïn.

«Sempre que et posis en bones mans i sigui una decisió que prenguis per sentir-te millor amb tu mateixa, jo ho dono suport», publicava a Instagram.

Rocío també confessava als seus seguidors que, malgrat els resultats, aquest tipus d'intervencions no sempre són agradables. «Soc molt gemegadora amb les agulles, així que m'han posat anestèsia i no m'ha dolgut res», comentava.

Encara caldrà esperar uns quants dies per veure el resultat final, ja que els seus llavis encara segueixen una mica inflamats. Tot i això, els efectes són més que evidents i la col·laboradora d'Ana Rosa no pot estar més orgullosa de la seva nova imatge.

▶️ Vídeo del dia