Antonio David Flores

Antonio David Flores confirma que serà avi i revela com se sent la seva filla

Antonio David Flores manté un vincle especial amb Rocío

Antonio David Flores ha rebut moltes crítiques des que Rociíto el va acusar de tenir un comportament inadequat. Tanmateix, ningú no pot negar que l'únic que ha fet durant aquest temps és guardar silenci, sap que la veritat només té un camí. Els seus fills estan amb ell i això demostra que no té res a amagar, de fet, cada cop té més suport.

Antonio David Flores va confirmar que la seva filla tindria descendència en un futur, li encanten els nens i aviat donarà la gran notícia. Caldrà esperar un temps, però el col·laborador està tan il·lusionat que ha parlat del tema amb diversos periodistes. «Sé que vol ser la mare i a mi m'encantaria ser avi», va comentar en una de les seves últimes entrevistes.

Antonio David s'ha retrobat amb Rocío i han publicat una foto junts que revela com se sent la influencer. Són temps convulsos per a ella, però està travessant la tempesta amb un gran domini i ningú no li pot retreure res. Rociíto ha tornat a Telecinco amb un documental que ha posat en dificultats els Mohedano, els germans de Rocío Jurado.

Antonio David ha compartit moltes vivències amb la família de La más grande i sap que la seva exdona té raó en certes informacions. És possible que menteixi o exageri en altres, però ell mai no entrarà en detalls perquè no vol tenir més conflictes. Ha decidit que continuarà lluitant fora dels platós perquè són els jutges els que han de dir qui guanya.

Rocío Flores
Antonio David Flores està encantat amb el comportament de la seva v | INSTAGRAM @ROTRECE

Flores confia en la capacitat que té la seva filla per estimar, sap que serà una mare meravellosa perquè adora els petits de la casa. La col·laboradora ha compartit a les seves xarxes un fet molt important per a ella: una de les seves amigues ha tingut un bebè preciós. L'anomena «nebodet» i està encantada amb ell, gest que ha despertat tots els rumors.

Antonio David Flores ha fet escola

Antonio David és un mestre dels mitjans de comunicació i sap entretenir el públic millor que ningú. Rocío ha heretat el seu talent, tot i que és innegable que ha travessat circumstàncies que li han provocat molt de dolor. No li ha estat fàcil donar la cara, ja que ha hagut d'oferir explicacions sobre assumptes que no hi tenien res a veure.

Flores, fent gala de la generositat que el caracteritza, ha revelat com es troba la seva filla després de totes les tempestes. A les imatges que ha compartit hi ha un detall que destaca sobre la resta: el somriure de la jove. Està encantada amb el seu pare, a prop seu se sent protegida perquè sap que és l'únic que no li ha donat l'esquena.

Rocío Flores i Antonio David
Antonio David Flores prefereix mantenir-se'n al marge. | CatalunyaDiari

L'ex d'Olga Moreno ha aconseguit una cosa que tothom pensava que era impossible: protegir els fills dels conflictes televisius. És cert que Rocío ha sortit esquitxada de molts problemes, però també és veritat que ha aconseguit evitar-ne molts altres. Cada vegada se sent més segura davant de les càmeres, per això la seva presència als platós de Telecinco no ha fet més que créixer.

Antonio David Flores està disposat a ampliar la família

Antonio David ha confirmat que abans o després serà avi, però el de Rocío no és l'únic nen que arribarà a la família. Marta Riesco està tan feliç al costat de l'antic col·laborador de Sálvame que s'hi ha plantejat tenir fills. Segons explica, vol «el lot complet», així que estaríem parlant de casament i embaràs.

Flores vol el millor per als seus, per això s'ha retirat de la batalla just a temps, tot i que encara té molt per explicar. Per a ell, l'important és que la seva filla se senti bé, no li importa que part del públic pensi que està amagant alguna cosa. El temps demostrarà que té raó i que mai no ha fet res d'allò que l'acusa la seva primera exdona.

▶️ Vídeo del dia