Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
David Flores Carrasco

David Flores descobreix que la seva germana l'ha enganyat en amagar-li la seva tornada

David Flores atent a la nova vida de Rocío

David Flores viu molt pendent de Rocío Flores. Quan els compromisos professionals ho permeten, intenten passar el major temps possible junts. Tot i això, durant els últims mesos no han pogut gaudir l'un de l'altre tant com els hagués agradat.

A la filla d' Antonio David li plouen les ofertes i intenta aprofitar al màxim les oportunitats que li arriben. Encara que la veiem amb força freqüència a la televisió, on col·labora a El programa de Ana Rosa, també procura fer-se un lloc en altres sectors. Ha emprès una carrera com a influencer, que a més d'aportar-li importants ingressos, també l'està catapultant a l'èxit.

Rocío Flores estàde vacances, però no descuida en cap moment la seva faceta professional. Fa unes hores confirmava que iniciava un nou projecte laboral, totalment desconegut. Serà lluny de la televisió i, en certa manera, la portarà a seguir els passos de la mare de David Flores.

David Flores Carrasco mig somrient
David Flores Carrasco descobreix l'últim secret de Rocío. | GTRES

El pròxim mes de novembre s'encarregarà de fer de mestra de cerimònies a la gala Golden Nail. Tindrà lloc al Palau de Congressos de Barcelona i distingirà els millors professionals de l'àmbit de les ungles. D'aquesta manera, serà la primera oportunitat on es posi davant d'un auditori i condueixi un lliurament de premis.

Fins ara, sempre se l'havia vista asseguda en un plató de televisió parlant de la família. Confia trobar-se molt més còmoda en aquesta faceta nova. Sap que té al davant una oportunitat molt bona per demostrar les seves habilitats comunicatives.

Tots els focus estaran posats sobre ella. Amb la presentació d'aquest esdeveniment guanyarà en visibilitat i tindrà la possibilitat d'impulsar la seva carrera. «Allà ens veiem», va confirmar ella a través de les seves xarxes socials el darrer cap de setmana.

David Flores es mostra encantat amb aquesta oferta que ha rebut la seva germana. És una manera d'obrir-se portes i d'allunyar-se una mica del món de la televisió. Sempre ha mostrat el seu interès per allunyar-se dels platós, però els diners que li posaven sobre la taula l'acabaven per convèncer.

La filla de Rociíto actuarà com a padrina de l'esdeveniment. Conduirà la gala que distingirà els millors de la indústria de les ungles i el nail art. És un congrés molt important que reunirà un elevat nombre de persones del sector a Barcelona.

El director de l'esdeveniment, José Alcaide, s'encarregava de comunicar que la filla de Rocío Carrasco serà la padrina de la gala a través del seu compte de Twitter. Finalitzava el seu tuir dient que «us esperem a tots el pròxim 12 de novembre al Palau de Congressos de Barcelona».

David Flores vol que s'aparti de la primera línia mediàtica

David Flores comença a estar cansat que la seva família protagonitzi tantes hores de televisió. Es troben al punt de mira un dia darrere l'altre.

El nou projecte de la filla de Rociíto li permetrà obrir-se portes en altres àmbits que no tenen res a veure amb els mitjans de comunicació. En els darrers temps, les polèmiques han esquitxat tots els membres d'aquesta casa, sobretot arran de les docuseries de Rociíto.

Hi va treure a lluir els presumptes maltractaments que va patir a mans d'Antonio David, però també va destapar les vergonyes dels Mohedano. Tot i això, la filla de l'exguàrdia cvil ha canviat d'estratègia últimament. Fa tot el possible per mantenir-se'n al marge.

Possiblement. segueix les recomanacions de David Flores, que vol que tot es calmi. El jove procura que no es tornin a repetir els enfrontaments amb la seva mare.