Fotomuntatge de David Flores Carrasco i la seva tieta Gloria Camila

La tieta de David Flores Carrasco confessa el problema mèdic que li impedeix descansar

David Flores Carrasco ja té un altre motiu per seguir veient la televisió

David Flores Carrasco està vivint un estiu tranquil i relaxat a Màlaga, la terra on més còmode se sent. Actualment, viu a casa d'Olga Moreno, amb Lola, la seva germana petita, i des d'allà passa els dies d'agost entre tardes de platja o piscina, família i tranquil·litat.

La seva família, en aquests moments, viu en un equilibri que David Flores Carrasco valora moltíssim, ja que és poc amic de les polèmiques. De manera que, l'entesa entre Olga i el seu pare és fonamental per a l'estabilitat familiar.

Hi ha, però, altres membres de la família que no ho estan passant tan bé. El vidu de la seva àvia, Ortega Cano, està immers en un procés de separació força complicat, encara que hi ha qui pensa que finalment hi haurà segona oportunitat amb Ana María Aldón.

Gloria Camila
David Flores Carrasco sap que la seva tia és al centre de la polèmica | Instagram

A David, el tema li queda força lluny, ja que no té contacte directe i habitual amb la família Ortega. No obstant això, sí que coincideix més amb la seva tieta, Gloria Camila. I ho fa perquè ella i la seva germana, Rocío, a més de família, són amigues, i es veuen amb freqüència, sigui a Madrid o a Andalusia.

David Flores Carrasco és un apassionat de la natura i dels animals. Així doncs, li ha encantat la idea que la seva tieta participi a Pesadilla en el Paraíso, el nou 'reality' de Telecinco, que es desenvolupa en una granja. Al marge de les polèmiques familiars, a David li encantarà veure com Gloria muny vaques, dona menjar als porcs o sembra tomàquets.

David Flores Carrasco seguirà de prop el nou 'reality'

La germana de José Fernando està disposada a tancar-se més de dos mesos en una granja, malgrat el conflicte que deixa obert a l'exterior. I és que el seu pare i Aldón estan a punt de separar-se i ella ha tingut un paper més que destacat en la crisi familiar.

Gloria accepta l'oferta laboral d'entrar al 'reality', però no ho fa pas tranquil·la. De fet, marxa preocupada pel seu pare, ja que «se'm fa costa amunt veure el meu pare com l'afecta aquesta situació. En silenci i a casa ho està passant malament. El meu pare està sensible i de vegades té la salut molt dolenta».

Tot i això, la tia de David Flores Carrasco, agafa les maletes i farà de grangera. «Crec que també ens vindrà bé que cadascú faci una mica el seu camí per separat i que ell prengui les seves decisions», opina. A més, afirma tenir una «'papitis' increïble», i aquest és un dels motius de la crisi familiar tan forta que té ell amb Ana María.

La prova de foc que suposarà aquest temps de distància

Tant el pare com la filla estan en tractament psicològic a causa dels enfrontaments d'aquestes darreres setmanes. Ella, no obstant això, es veu animada i feliç amb els nous reptes professionals i avisa de nous fronts.

Entrar al 'reality' serà «una prova de foc» per a Gloria i David, el seu xicot. «Estigues pendent perquè si la superem i ens trobem a faltar durant dos mesos, seguirem. Pot ser que surti i que digui, sent mira que no...».

▶️ Vídeo del dia

David, el xicot de Gloria Camila, està perfectament integrat a la seva família. És més, han coincidit moltes vegades amb Rocío i David Flores Carrasco i respon a un perfil discret i allunyat del focus, a l'estil de Manuel Bedmar.

En qualsevol cas, la família segueix en un punt molt fràgil i tot el suport que pugui rebre Gloria Camila serà poc. És probable que la seva defensora a plató sigui la germana de David Flores Carrasco i que el seu pas per aquesta granja tan infernal, afegeixi nous elements al relat. Per la seva banda, David Flores Carrasco, prepara les crispetes perquè no podrà desenganxar-se del televisor!