Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac revela a la seva dona la notícia del familiar que necessita ajuda urgent

Fidel és conscient de la situació límit que viu algú proper a Rociíto

Fidel Albiac s'ha quedat atònit després d'assistir a un dels testimonis més complicats que ha ofert una familiar de la seva dona a Ya es mediodía.

Fidel Albiac ha vist Gloria Camila travessar per un moment vital molt difícil. No ha tingut problema a revelar com es troba anímicament després de tot allò que s'ha parlat sobre la crisi matrimonial entre el seu pare i Ana Maria Aldón.

La crisi de parella afecta notablement la colombiana, ja que ha estat assenyalada amb el dit tant per Ana María com per la filla de la dissenyadora, Gema.

Fidel Albiac es queda commocionat en saber la realitat de la jove

La filla d'Ortega s'ha volgut quedar en un segon pla tant com ha pogut i ha intentat no mullar-se gaire sobre si el seu pare i l'andalusa faran el pas de separar-se. La situació a la casa familiar és insostenible.

Imatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco passejant pel carrer
Fidel Albiac ja li ha comunicat a la seva dona que un familiar seu rep ajuda psicològica. | GTRES

El que Fidel Albiac no esperava era veure la germana de la seva dona obrir-se en canal aquest dilluns de la manera que ho ha fet. Entre altres coses, ha revelat que està rebent tractament psicològic últimament.

Abans d'explicar la seva dura situació personal, la noia ha tornat a declinar parlar sobre aquesta possible ruptura. «Jo sé part de la història per part del meu pare. Recordo que jo no parlo amb Ana des de fa temps i no pregunto més del necessari… Jo sé la part del meu pare, però no entraré en detalls perquè això és una cosa d'ells…».

Gloria Camila en tractament psicològic

En aquell moment, Marta López, una altra de les col·laboradores del Fresh, s'hi ha dirigit dient-li el següent: «Em fas tendresa i t'he vist supersaturada». La colombiana ha constatat el problema que pateix.

«Estic en tractament psicològic perquè crec que la salut mental és molt important i hi ha vegades que estic tota l'estona molt sensible. Se'm fa una mica costa amunt per la situació en què veig el meu pare. Em dol que no hi hagi una parada perquè em diuen que dimecres que ve hi ha una altra nova exclusiva…».

Gloria Camila va voler callar fa temps i li disgusta que els altres parlin de totes aquestes intimitats. «No sé en què beneficia que es continuï parlant a revistes si després no ho parles a casa teva», ha sentenciat.

«Jo sé com ho està passant ell i encara que no ho faci públic, en silenci a casa ho està passant malament. Hi ha programes que s'acarnissen amb ell i està molt delicat… A mi m'afecta com està el meu pare, jo tinc una 'papitis' impressionant». Recordem que Gloria ja és una nova concursant de Pesadilla en el paraíso i estarà lluny del seu pare durant un temps.

Té por que Ana María Aldón en parli?

«Jo m'espero qualsevol cosa de qualsevol, poso la mà al foc per la meva família i pel meu pare. Però ara m'espero una exclusiva per part d'Ana abans que per part del meu pare», ha sentenciat la noia.

Gloria Camila
Gloria Camila Ortega no amaga els problemes de salut que pateix des de fa mesos. | Instagram

A més, torna a incidir en com de poc s'està pensant en el seu pare. «Com s'estan fent les coses no se n'està beneficiant ni la salut emocional ni mental del meu pare», lamentava.

Sobre si pensa que Ana María parlarà malament de la família si s'acaba separant, la jove exposava que «no saps amb qui estàs casat fins que et separes». Gloria també ha confessat que, si finalment hi ha ruptura, no vol que l'avisin del moment, perquè «no crec que sigui rellevant».

▶️ Vídeo del dia