Primer pla d'Ortega Cano.

Ortega Cano, enxampat amb la seva nova companyia mentre ella plora per la separació

José haurà d'estar tres mesos sense veure la seva filla

José Ortega Cano és un dels grans toreros del país, la seva fama ha traspassat fronteres i té molt bona reputació al seu sector. Quant a la seva vida personal, està vivint un moment convuls, per això, s'ha centrat en la seva carrera, que està millor que mai. És apoderat d'un jove anomenat Álvaro Burdiel, l'està ajudant a convertir-se en una estrella dins i fora de les places.

José Ortega Cano ha guanyat molts diners torejant, però el públic també el té en compte per la seva faceta com a personatge públic. A la crònica social, també, és un mestre, resol els conflictes millor que ningú i sempre aconsegueix allò que es proposa. Les últimes setmanes estan sent delicades perquè hi ha qui diu que es divorciarà de la seva dona i els reporters no el deixen tranquil.

José està passant les vacances a Cadis i sempre que surt del seu domicili s'ha d'enfrontar a preguntes molt delicades. Aquesta persecució ha deixat una cosa clara: ja no té la mateixa companyia que abans, no va a tot arreu amb Ana María Aldón. Ara està acompanyat de Marina, la persona que l'ajuda amb les tasques domèstiques, i del seu fill petit.

Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta
Ortega Cano està travessant un moment delicat. | TELECINCO

Ortega Cano també gaudeix de la companyia del seu company Álvaro, el jove que ha deixat la seva carrera a les seves mans. Gloria Camila ha explicat que han viatjat a França diverses vegades perquè el seu pare ha aconseguit grans projectes per al noveller. La nova il·lusió d'Ortega Cano és ajudar el jove a convertir-se en un referent.

El mestre sap que la seva filla no ho està passant bé perquè s'haurà de separar d'ell per participar en el nou programa de Telecinco. Gloria col·labora a Ya es mediodía i no ha pogut reprimir les llàgrimes quan ha explicat com estava portant la separació. Reconeix que el seu pare la preocupa perquè està travessant una situació delicada des de la seva crisi amb Ana María Aldón.

José Ortega Cano ha fet història a les places

Ortega Cano va deixar de torejar fa molt de temps, però la seva professionalitat és llegendària i no hi ha ningú que en desconegui el passat. Després de casar-se amb Rocío Jurado, la seva carrera va canviar, però sempre hi va haver periodistes que van prioritzar la seva faceta professional. És cert que se'n parla per la seva vida sentimental, encara que els seus fidels seguidors no estan interessats en aquests assumptes.

Gloria Camila presumeix de tenir un pare brillant i la veritat és que té motius per fer-ho, sempre han estat molt units. S'hauran de separar perquè vol concursar a Pesadilla en el paraíso, el nou programa de Mediaset. Ha plorat en explicar com afronta el comiat, ja que sap que el torero necessita el seu suport més que mai.

Gloria Camila Ortega
Gloria Camila Ortega sempre ha estat al costat del seu pare. | EUROPA PRESS

«Se'm fa costa amunt veure el meu pare afectat per aquesta situació», comença dient sense poder dissimular la seva preocupació. «En silenci i a la seva casa ho està passant malament, està sensible i de vegades té la salut molt delicada». Els seus companys li han donat ànim i li han assegurat que Ortega està a bones mans, la seva nova companyia és excel·lent.

José Ortega Cano busca consol en el seu fill petit

José ha fet saltar les alarmes perquè molts asseguren que la seva salut no és bona, però cal fer molts matisos. És cert que el seu estat anímic no és bo, encara que no podem oblidar que està en perfecte estat físic. N'és una prova que fa molt esport, fins i tot, fuig de la premsa corrent.

El torero s'ha instal·lat a Cadis per passar l'estiu i està cuidant el fill millor que ningú, tenen una unió molt especial. També passa temps amb la seva empleada domèstica, que l'adora i vol el millor per a ell. Mentrestant, Ana María Aldón és a Madrid i hi ha mitjans que rumoregen que està preparant un esdeveniment que estarà en boca de tothom.

▶️ Vídeo del dia