Primer pla d'Omar Sánchez.

La nova xicota d'Omar Sánchez es planteja deixar-lo si no oblida a Anabel Pantoja

Omar Sánchez sap que ella té les coses molt clares

Durant aquest darrer any, Omar Sánchez ha patit molt per amor per culpa de la ruptura del seu matrimoni amb Anabel Pantoja. La segona garrotada, però, va arribar quan ella, que li havia deixat la porta oberta a la reconciliació, va iniciar una relació en Supervivientes amb Yulen. Per això el canari sentís un profund dolor.

Tot i això, tot se supera i ell ho està fent coneixent una altra noia, Raquel Lozano. Aquesta, exconcursant de Gran Hermano, el té molt il·lusionat, però ha volgut deixar-li les coses clares. Sí, perquè li ha exposat que seguiran endavant sempre que ell oblidi la seva ex.

Omar Sánchez coneix la ferma postura del seu amor nou

El surfista ha vist que aquests dies saltava a la llum l'inici del seu idil·li amb Raquel. Una informació que no va dubtar a confirmar al programa Déjate querer, on es va retrobar amb Anabel. Van tornar a veure's després de Supervivientes i això va desembocar en un moment molt emotiu.

Lozano estava seguint el format i sembla que no li va agradar res el que va veure i va sentir per part del jove. Tant és així que no va dubtar a publicar a les xarxes un contundent missatge. Aquest deia: «A la meva vida tornaré a permetre que em facin sentir que un dia soc tot i que a l'altre dia no soc res».

D'aquesta manera  va deixar clar que no estava disposada a ser el 'segon plat' de ningú. És a dir, que si Sánchez seguia pensant en la seva ex, ella deixaria la relació que estan iniciant.

Raquel Lozano
Omar Sánchez sap que Raquel Lozano no està disposada a ser la 'segona' | CatalunyaDiari

Omar Sánchez i els seus plans amb Lozano

El canari, concursant confirmat de Pesadilla en el Paraíso, ha vist que aquests dies han sorgit molts rumors sobre el seu idil·li. Tot i que ha intentat tancar-los entrant a Sálvame per telèfon i desmentint que tot era un muntatge. A més a més, va exposar que tots dos no són parella, que només s'estan coneixent.

Però les xerrameques han continuat i ha estat ella la que també ha parlat en el mateix format. I en concret, ho ha fet per recolzar el que ha dit Omar: «No és la meva parella, no és el meu xicot, ens estem coneixent simplement».

Primer pla Omar Sánchez
Omar Sánchez està coneixent i il·lusionat amb Raquel Lozano | GTRES

Per descomptat, ha aprofitat per desmentir que tot estigui preparat entre ells: «És absurd. Jo ho he passat fatal amb això, tinc la meva vida i la meva feina i això no m'interessa. Temps al temps».

«Tot es veurà, si la relació continua endavant o no. El temps posa tot al seu lloc i a les persones que han parlat de més també les posarà al seu  lloc», sentenciava.

Així mateix, ha afirmat que li agrada que ell digués que només l'estava coneixent i no a altres noies. En aquest sentit, ha manifestat: «És el normal. No ho seria que deixés anar que està fent el mateix amb 40 més».

«Evidentment ens agradem. Si comences a conèixer algú i no t'agrada, doncs deixes de fer-ho. Té un cor enorme, és una persona molt generosa, és molt noble i sempre està molt pendent, no és pas cap ignorant», deia sobre el surfista.

Omar segur que ha quedat satisfet amb les declaracions de la seva 'amiga especial' sobre la relació que han iniciat. Però el que no sabem és si ho estarà tant perquè ha desvelat els plans que tenen en comú. Sí, perquè ha explicat que abans que el surfista entri al nou 'reality' de Telecincoquedaran per tornar a veure's.

Imatge d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
Omar Sánchez, l'ex d'Anabel, es tornarà a veure amb l'exconcursant de Gran Hermano | GTRES