Primer pla d'Ortega Cano.

Ortega Cano s'emporta els diners i compleix els pitjors presagis d'Ana María Aldón

Ortega Cano s'està comportant de manera estranya

Ortega Cano viu, possiblement, el seu estiu més amarg. Cada cop prenen més força els rumors d'una possible separació matrimonial. I és que, durant les darreres hores ha realitzat una sèrie de moviments que conviden a pensar-hi.

Ni ell ni la seva dona són capaços de confirmar el que sembla un secret de domini públic. El torero reapareixia aquest dilluns fent una sèrie de gestions a Madrid. Es trobava sol, amb la cara seriosa i amb poques ganes de parlar amb els mitjans.

Ortega Cano va tenir un matí molt intens. Va visitar un notari, va anar a una entitat bancària i també a una empresa de lloguers de trasters. Això es pot interpretar com el primer pas per trencar la relació i tot fa indicar que ja estarien pensant en el repartiment dels béns.

El torero està molt cansat per la situació. En les seves darreres aparicions públiques ha aparegut excessivament tens. Sap que el seu matrimoni trontolla, tot i que ell intenta desmentir-ho.

La parella fa diverses setmanes que està distanciada. No viuen sota el mateix sostre i fan tot el possible per evitar-se. Alguns mitjans revelen que la dissenyadora estaria preparant-se per anunciar-ne la separació a través d'una exclusiva.

Els seus darrers moviments també resulten una mica sospitosos. Va marxar del domicili familiar de Madrid i es va allotjar durant uns dies a la localitat gaditana de Costa Ballena, on compten amb un àtic. Sorprenia que ella es refugiés en aquest habitatge quan ja disposa d'una casa a Sanlúcar de Barrameda, a uns quants quilòmetres.

Primer pla d'Ortega Cano amb ulleres de sol i mig somrient
Ortega Cano no vol parlar sobre una possible ruptura | GTRES

Alguns advocats consideren que és una estratègia per part d'Ana María. Aconsegueix estar allunyada del marit, però sense que el puguin acusar d'abandonament del domicili familiar. En efecte, és una cosa molt a tenir en compte en el cas que es dugui a terme finalment la separació.

«Ortega Cano està enfonsat i no para de plorar», admeten persones del seu cercle més proper. Aquest dilluns els periodistes van intentar assabentar-se del seu estat, però el mestre va reaccionar d'una manera molt esquerpa. «Vostès què volen? Saber-ho tot? Expliquin-me vostès tota la seva vida!», reclamava molest. Les opcions que la família torni a estar unida de nou són remotes. A més, la filla del torero també ha entrat en escena els últims dies.

Ha confirmat que no manté cap mena de relació amb la dona del seu pare. La va deixar de seguir a les xarxes socials, cosa que suposa tota una declaració d'intencions. Però el pitjor de tot va passar fa un parell de setmanes, quan van tenir un enfrontament al domicili familiar.

A Gloria Camila no li va agradar gens que la dissenyadora fes una sèrie de declaracions sobre la situació del matrimoni. Això va provocar una discussió en què també va intervenir el vidu de la Jurado. Finalment, ell acabaria abandonant la llar familiar per allotjar-se a casa de la seva filla.

▶️ Vídeo del dia

Ortega Cano va rebutjar una oferta per parlar

Ortega Cano «no està bé» Assenyalen que la pressió mediàtica li està passant factura i «la seva salut ho nota. El seu cor és feble i els últims mesos han estat demolidors, no entén per què hi ha tant d'atac desmesurat», assenyalen.

Creu que no és lògica l'actitud que està adoptant la seva dona d'«anar explicant els problemes de la seva relació a l'audiència». Fa molt de temps que parla de detalls íntims de la relació i reclama un lloc a la seva vida.

Ortega Cano i Ana María Aldón
La dissenyadora i Ortega Cano tindrien ofertes per revelar la seva separació | GTRES

Pel que sembla, el de Cartagena ja hauria rebut una oferta de 70.000 euros per vendre la seva separació. De moment, no la contempla perquè vol lluitar fins al final per salvar el seu matrimoni. En efecte, li preocupa no poder veure el seu fill petit quan ell ho desitgi.

Per part seva, l'esposa d'Ortega Cano hauria rebut una oferta molt inferior. S'estima que li haurien ofert al voltant dels 50.000 euros per parlar de la ruptura.