Primer pla d'Ana María Aldón.

Ana María Aldón planeja el pitjor en comprovar que Ortega ha portat a una altra a casa

Ana María Aldón més estricta que mai

Ana María Aldón no es pot creure que el seu marit hagi decidit ficar una altra dona a casa quan el matrimoni està aguantant-se per un fil. Amb els rumors de divorci sonant amb més força que mai, la dissenyadora s'acaba d'assabentar que s'ha quedat sola.

Des que l'exconcursant de Supervivientes va tornar del seu retirar, les coses a casa dels Ortega no han deixat d'empitjorar. Encara que tots dos han assegurat més d'una vegada que segueixen junts i vivint sota el mateix sostre, tot apunta que això no és del tot cert.

En tot aquest temps, Ana María Aldón i Ortega Cano amb prou feines han coincidit al mateix espai. Fa uns dies, Sálvame va fer saltar totes les alarmes en fer pública l'última gran renyina que es va viure al domicili familiar.

Segons va explicar Kiko Matamoros, «Ana María li posa a Ortega una condició: ella no vol coincidir amb Gloria sota el mateix sostre». Va ser llavors quan el col·laborador va començar a explicar el que va passar en aquell xalet.

Fotomuntatge d'Ana María Aldón i Gloria Camila.
Ana María Aldón no vol coincidir amb Gloria Camila. | CatalunyaDiari

«Quan Ana María torna de Telecinco, es troba amb Gloria i una amiga a la piscina de la casa familiar. No sé si és una provocació, però s'embolica. Aquest és el motiu real de l'última renyina entre el matrimoni. Va ser llavors quan Ana María Aldón diu: "nena, no estaré sota el teu mateix sostre en cap cas i enlloc"», va assegurar el col·laborador del format.

«Ella és la que diu: "jo me'n vaig a un hotel i aquí et quedes amb la teva filla" i és Ortega el que diu que no s'ha d'anar enlloc perquè el que se'n va és ell a dormir a casa de la seva filla».

Ara, han sortit a la llum noves dades sobre aquesta sonada discussió entre Ana María Aldón, Ortega Cano i Gloria Camila. Tot apunta que a la dissenyadora no li va agradar gaire trobar-se una altra noia a casa seva.

Ana María Aldón pren una decisió

Ana María Aldón s'ha tornat a convertir en la protagonista principal d'El programa del verano. Aquest dilluns, 8 d'agost, els col·laboradors del Club social han tornat a comentar la gran renyina que es va viure fa uns dies a casa dels Ortega.

Probablement, el que més ha sorprès és la informació que Pepe del Real ha compartit amb tota l'audiència de Telecinco. El col·laborador ha tingut l'oportunitat de parlar amb Gloria Camila sobretot el que va passar aquell dia. «És molt cauta a l'hora d'explicar intimitats».

Primer pla d'Ortega Cano.
Ortega Cano se'n va de casa. | GTRES

«Succeeix el dia 24 de juliol al jardí de la casa d'Ortega Cano. Ana María arriba al domicili i s'espanta pensant que hi havia lladres, en realitat, eren Ortega Cano, Gloria Camila i una amiga de la família», comença relatant el periodista.

«Ana María els recrimina que l'havien espantada i que li havien fet una trampa després de venir de Viva la vida, on havia parlat de la seva relació amb el torero».

És llavors quan Pepe assegura que «Gloria Camila li canta les quaranta i aquella nit acaba Ortega Cano amb una maleta dormint a casa de Gloria. Enmig d'això, hi ha una tremenda renyina al jardí de la casa on es criden i s'insulten Gloria Camila i Ana María Aldón».

Finalment, el col·laborador de Telecinco ha assegurat que la dissenyadora va prendre una decisió dràstica. «Ana María va haver de fer fora de la casa l'amiga de la família per ser testimoni d'un succés tan fort».

▶️ Vídeo del dia