Primer pla de la presentadora Raquel Sánchez Silva

Raquel Sánchez Silva posa terra pel mig per no escoltar res de l'assassinat

Raquel Sánchez Silva no vol saber res de tot el que és relatiu al seu ex

Raquel Sánchez Silva roman aliena a tots els comentaris i informacions que s'han difós els darrers dies. La justícia italiana va concloure la setmana passada que el seu marit, Mario Biondo , havia estat assassinat. D'aquesta manera donaven la raó a la família del càmera, que va estar molts anys denunciant el cas perquè  no es creien la versió inicial.

Des d'un primer moment, a Espanya es va determinar que la seva mort havia estat un suïcidi. No hi havia indicis per pensar en cap altra opció. Ara, però, la situació ha fet un gir radical, i els pares de l'italià reclamen que es reobri la investigació al nostre país.

També han sol·licitat a Sánchez Silva que parli i que deixi de mantenir-se en silenci. Sospiten que sap més del que va explicar sobre el que va passar aquella nit del 30 de maig del 2013 a casa seva. Creuen que mai no ha estat clara en les seves declaracions.

Imatge de Raquel Sánchez Silva posant mirant a càmera i mig somrient
Raquel Sánchez Silva està de vacances amb la seva parella | EUROPA PRESS

Tot i això, la presentadora sembla estar amb la consciència molt tranquil·la. Procura seguir amb la seva vida amb total normalitat. Però, és possible que el dictamen de la justícia italiana li hagi fet recular en el temps.

Són molts els records que té d'aquesta etapa. Per sort, al cap de poc temps va aconseguir refer la seva vida al costat del seu xicot, Matías Dumont, amb qui té dos fills en comú.

Han passat gairebé 9 anys des de la mort de Mario Biondo. Des del primer instant, la periodista ha intentat passar pàgina ràpidament. És com si volgués esborrar de cop tot el que va passar durant aquella etapa.

Raquel Sánchez Silva s'ha refugiat en els seus aquest estiu. S´ha desplaçat a Mallorca, on té la possibilitat de gaudir d'una de les seves grans passions, l'esport i el mar. A terres balears pot practicar busseig amb ampolles, mentre que la seva parella fa el mateix amb el windsurf i el kitesurf. «Aquest any hem decidit deixar que ens cuidin perquè, de vegades, aquesta és l'única manera de descansar», apuntava. Continuava dient que «m'han dit que són les millors vacances familiars i esportives de Pollença, a Mallorca».

Assegurava a les seves xarxes socials que «la veritat és que tenim les dues coses que més necessitem per gaudir: vent i mar. Vent pel Kite i pel Wind, i unes platges impressionants i immersions marines al·lucinants. I a més, la serra i la muntanya», destacava la presentadora.

Aprofitava la publicació per recordar els seus seguidors i desitjar-los «bones vacances a tots». A totes les imatges que publica apareix radiant i amb un somriure a la boca. El descans i la desconnexió l'estan ajudant a recarregar les piles.

Raquel Sánchez Silva es queda sense projecte

Raquel Sánchez Silva va escollir per a les vacances un luxós hotel-spa a la badia de Pollença, al nord de l'illa. Aquesta instal·lació disposa d'una zona només per a adults, a més d'una altra de més familiar, amb vil·les que tenen un preu de 160 euros per nit.

Recentment es coneixia que la periodista es quedava sense un dels projectes en què més s'havia implicat els darrers temps. TVE va decidir cancel·lar Maestros de la costura, l'espai que va presentar durant diverses temporades.

Pla de Raquel Sánchez Silva i el seu difunt marit Mario Biondo
Mario Biondo va aparèixer mort a casa seva, i Sánchez Silva sempre ha defensat que es va tractar d'un suïcidi | Europa Press

Però això no sembla importar-li gaire, com es pot comprovar durant la seva estada a l'illa. Està gaudint del busseig a les aigües, però també ha aprofitat l'ocasió per criticar l'estat dels nostres mars.

Raquel Sánchez Silva va explicar que «moltes vegades sota el mar trobo la pau i la calma, tot i que en aquests busseigs nous adverteixo més coses. Temperatures més altes, moltes més escombraries. Els nostres mars defalleixen, estan esgotats», denuncia.