Eva González

Eva González sap que no respon a les seves trucades perquè volen tallar la relació

La presentadora ha parlat fort i clar

Tot i que Eva González ha evitat sempre parlar de la seva vida privada, de vegades li és impossible. La presentadora més famosa de la televisió avui és protagonista per una ruptura que ja no té marxa enrere.

Eva González, la protagonista indiscutible

Han passat molts anys des que Eva González es va convertir en una de les celebrities amb més repercussió a la televisió espanyola. La seva professionalitat al món de la moda li va permetre arribar al capdamunt del panorama rosa: ser presentadora.

Els dots de l'andalusa li han permès presentar els programes més importants de la televisió com ara MasterChef o La Voz. Això, com és evident, ha fet que l'interès de l'opinió pública per la seva vida privada augmenti amb el temps.

Tot i això, Eva ha estat de les poques celebrities capaç de callar davant dels rumors, protegint el seu petit i la seva família. Vol gaudir d'un mínim de privacitat i si hi ha alguna cosa del que es pot enorgullir és que mai no ha protagonitzat un titular parlant dels seus.

Ara està de vacances, allunyada dels focus, però els tornarà a veure d'aquí a ben poc. Desafortunadament, avui, Eva González és notícia per una cosa relacionada amb la seva família. Es tracta d'una relació trencada que la té amargada.

Ja no hi ha marxa enrere

Hi va haver un temps en què es va parlar de crisi entre Eva González i Cayetano Rivera . Amb fotografies pel mig, la parella travessava un moment molt complicat que ha sabut superar.

Tots dos són pares del petit Cayetano, i si alguna cosa han demostrat és que, per sobre de tot, hi és ell. És per això que, durant els rumors de ruptura i separació, cap dels dos va donar declaracions sobre això.

Cayetano Rivera i Eva González amb el seu fill
Cayetano Rivera i Eva González amb el seu fill | GTRES

Ara, Eva González és notícia per nous rumors, encara que aquesta vegada no tenen res a veure amb la seva relació sentimental. Més aviat és pel germà del seu marit, Kiko Rivera, que ha fet unes declaracions que han tornat a capgirar-ho tot.

Una mala relació

Fa setmanes que es rumoreja sobre la mala relació que Cayetano Rivera i Fran Rivera tenen actualment amb el seu germà Kiko. Pel que sembla, les diferències d'opinions han fet que els tres germans ja no es parlin.

Però, què hi té a veure Eva González en això? La presentadora és testimoni de com, de mica en mica, Kiko Rivera es va quedant sol. L'última del DJ ha estat trending topic a les xarxes socials. Pel que sembla, amb motiu del retorn d'Anabel Pantoja a Espanya, aquesta ha protagonitzat una entrevista de què avui dia se segueix parlant.

Es tracta de la que va realitzar al plató de Telecinco a Déjate Querer, al costat de Toñi Moreno. Una entrevista que va servir perquè l'andalusa es retrobés amb la seva exparella, Omar Sánchez  A més, Anabel recordava el seu cosí, amb qui fa mesos que no parla.

«Cal deixar de banda la rancúnia», deia Anabel Pantoja del seu cosí amb la finalitat de recuperar el vincle. «Ha estat un germà i fa molt de temps que no el veig. Ens hem decebut tots dos.», explicava.

«He fet el que he pogut, sempre vaig intentar cuidar-lo, vaig lluitar perquè no el toqués ni l'aire. M'agradaria que ho valorés», concloïa. Contra tot pronòstic, Kiko Rivera agafava el telèfon mòbil i contestava a les declaracions de la seva cosina a Instagram.

«Estic totalment d'acord. És més, hi dono suport, però digueu-ho a l'àvia, que potser s'ha quedat sense saldo», comentava Kiko, fent referència a la relació que Anabel té amb Isabel Pantoja. Del que no hi ha dubte és que Eva González sap que el seu cunyat no està bé.