Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban admet que el divorci està sent dur perquè no arriben a un acord

La col·laboradora ho està passant molt malament

Si hi ha algú que ha ocupat l'actualitat del cor les darreres setmanes, aquesta sens dubte és Belén Esteban. I tot per desaparèixer tres mesos i reaparèixer en un plató després de caure en directe i haver d'operar-se d'urgència. I tot plegat, per culpa d'un divorci que la porta pel carrer de l'amargor.

Belén Esteban, enfadada

No han estat mesos fàcils per a Belén Esteban, que queia en directe al plató de Sálvame i, contra tot pronòstic es trencava la tíbia i el peroné. Allò que d'entrada semblava un esquinç, va acabar sent una complicada operació de la qual avui dia es continua recuperant.

Afortunadament, Belén s'ha tornat a asseure en un plató de televisió després de tres mesos de rehabilitació. Però la veritat és que continua necessitant l'ajuda dels professionals. Això la té minvada, no és feliç ni tan sols al costat dels seus.

Ha estat ella la que, més d'una vegada, ha assegurat que Miguel, el seu marit, té molta paciència. Tant és així que no ha dubtat ni un segon a donar-li les gràcies en directe. Belén Esteban és conscient que, la depressió, la manca d'autoestima, i la complicada recuperació ha fet que la seva relació passi per moments complicats.

Imatge després de l'accident de Belén Esteban al plató de Sálvame
Belén Esteban i els seus companys de Sálvame després de l'accident en directe | Mediaset

Un divorci molt dur

Tot i això, Miguel Marcos ha demostrat estimar-la com sempre i fins i tot més. «Tant de bo m'hagués passat a mi per no veure't patir», escrivia el conductor d'ambulàncies fa unes setmanes.

La relació de Belén amb Miguel, afortunadament, travessa per un bon moment ara que ja està recuperada. Per això, no és el seu divorci pel que avui, Belén Esteban és notícia, sinó que està patint pel divorci de la seva amiga, Anabel Pantoja.

I és que, després de tornar de Supervivientes, la neboda d'Isabel Pantoja està donant-se de cara amb la realitat. Després de més de tres mesos sense parlar-se'n, era Belén qui li donava la benvinguda.

«No t'he pogut defensar a plató, però a les xarxes ho he fet amb tot el meu cor i tota la meva ànima. No saps quant he gaudit amb tu, quan vinguis ja t'assabentaràs», li va explicar Belén per telèfon.

«Vaig caure i em vaig trencar la tíbia i el peroné, ho he passat malament, però l'important ets tu avui. Estigues tranquil·la que estic bé», li deia la col·laboradora.

Ara que Anabel Pantoja ha tornat a Espanya i ja fa unes quantes setmanes que es recupera de Supervivientes, tot ha fet un gir de 180 graus. I no només en la relació sentimental amb Yulen, que sembla que va vent en popa.

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira.
Anabel Pantoja i Yulen durant la seva última aparició a Supervivientes | Telecinco

Segons sembla, el seu divorci amb Omar Sánchez, per a Belén Esteban, el surfista també s'ha lucrat de la ruptura amb la seva millor amiga, i per això es nega a defensar-lo. Així doncs, ara les coses estan més complicades que mai.

El suport de Belén val molt per a una Anabel que, tot i estar enamorada d'un altre home, segueix recuperant-se de la seva ruptura amb Omar. Així és, ja que, segons sembla, allò que des d'un principi hauria d'haver estat un divorci normal, està sent més complicat del que és habitual.

«No he matat ningú. No soc ni la primera ni l'última dona que ha deixat una parella i després ha recaigut als seus braços. He passat pàgina i només se'm retreu que tornés a caure als braços d'Omar», explicava.

A més, Anabel ha volgut explicar que Omar també tenia les coses clares quan van decidir separar-se. «Omar tenia les coses clares en tot moment. Vaig demanar la separació al gener i va fer la mudança al gener», ha conclòs.