Imatge d'Andrea Janeiro enxampada passejant pel carrer

Andrea Janeiro es trenca en parlar sobre la invitació que el seu pare va rebutjar

Andrea Janeiro, enfonsada completament després de la dolorosa absència de Jesulín

Andrea Janeiro sap perfectament el dur revés que va patir Belén a finals d'abril quan, de manera desafortunada, queia a terra durant un directe de Sálvame. En concret, es donava de cara contra el plató mentre emulava una prova de Supervivientes.

Però el pitjor per a la col·laboradora no va ser la caiguda, que ja va ser greu, sinó les seves conseqüències. I és que va veure com la seva tíbia i peroné es feien miques i havien d'operar-la de manera obligada si no volia tenir seqüeles serioses en un futur.

Tot i que els primers dies de la recuperació no van ser gens agradables per a Belén, a poc a poc i en companyia del seu marit Miguel, va tirar endavant.

Andrea Janeiro s'emporta un gran disgust després de ser rebutjada pel seu pare

A més a més, els seus amics televisius, que sempre van estar a prop seu, van fer que Belén recuperés l'optimisme. És més, fins i tot l'hem pogut tornar a veure fa unes setmanes a Viernes Deluxe.

Fotomuntatge d'Andrea Janeiro i el seu pare Jesulín.
Andrea Janeiro ha confirmat el que no volia sobre el pare | GTRES

Belén havia deixat enrere aquest mal somni en què es va convertir una tarda més al plató de Sálvame, però que mai oblidarà. La veritat és que els últims dies, l'Esteban també es deixava veure a l'aclamat concert de Rosalía, al qual va anar amb el seu marit i l'Andrea.

Així doncs, la realitat és que la madrilenya ja havia recuperat certa positivitat. I fa tot just uns dies tornava a celebrar una bona notícia, com era la graduació universitària de la seva única filla.

I és que la noia se'n va anar fa uns anys a Anglaterra a estudiar la carrera de Comunicació Audiovisual. A més, el canvi de residència a la ciutat anglesa també li va servir per perfeccionar l'idioma.

El dia que Jesulín no podia fallar i que va enfonsar la seva filla Andrea

Ara, amb el grau ja acabat, Belén està pletòrica i així ho va demostrar a tots els seus seguidors al seu compte d'Instagram. Concretament, va mostrar una foto d'esquena de la seva filla amb la toga i el birret característics per a l'ocasió.

Un dia que va omplir d'il·lusió l'ex de Jesulín, però no tant a aquest ni a María José Campanario. Així és, ja que la realitat és que no van assistir a un acte tan important a la vida d'Andrea.

Foto de Belén Esteban i Andrea Janeiro.
Andrea Janeiro va comptar amb Belén Esteban, i no amb el seu pare, el dia de la seva graduació | Europa Press

En les darreres hores hem sabut que Jesulín sí que va rebre la invitació de la seva filla, però tristament va declinar-la i no va aparèixer per allà. No sabem quina ha estat l'excusa que ha posat el matrimoni per no anar a un acte que hagués fet enormement feliç la primera filla del torero.

Belén Esteban sí que va acudir a l'acte de graduació de la jove

Sens dubte, el seu rebuig ha deixat molt tocada l'Andrea i ha suposat que no celebrés del tot el dia de la graduació. Això sí, va ser conscient que Belén sí que ho ha celebrat com la que més i ha intentat que la jove no trobés a faltar el seu pare. I és que res podia entelar una jornada festiva com la que va viure la jove fa uns dies.

Muntatge fotogràfic d'un 'storie' d'Instagram de Belén Esteban
Jesulín de Ubrique no ha assistit (que se sàpiga) a la graduació de la seva filla | Catalunya Diari

«Ahir va ser un dels millors dies de la meva vida perquè es va graduar la meva nena. Vivim un dia inoblidable, envoltat de la seva família i de tots els seus companys. Que orgullosa estem de tu, filla», deia el missatge de Belén a les seves xarxes socials.

Ara, Andrea Janeiro s'enfoca en la recerca d'una primera feina i qui sap si la veurem darrere de les càmeres a la cadena on treballa la seva mare.