Primer pla de Carmen Porter

Iker Jiménez reconeix que la seva dona està alliberada i irreconeixible

Carmen Porter ha sorprès tothom amb el que ha publicat

Carmen Porter i Iker Jiménez formen una de les parelles més sòlides del panorama televisiu actual.

Fa més de 25 anys que estan junts, temps en què s'han complementat a la perfecció tant en l'àmbit sentimental com en el professional. Així doncs, Porter, en recents declaracions explicava que «la feina és la nostra vida. Estem treballant tot el dia, encara que cadascun estigui en una habitació de la casa».

La seva vida ha canviat molt aquests darrers anys. Tots dos ocupen llocs de rellevància a Cuatro i tenen en marxa diversos projectes, de manera que tenen menys temps per a les seves aficions.

«Abans, quan no teníem programes a la televisió, agafàvem el cotxe i ens n'anàvem a viatjar per fer les nostres investigacions. Ara tenim menys temps, però ens veiem a cada moment i ens reunim en família a l'hora de dinar», explica la periodista

Iker i Carmen tenen una filla anomenada Alma que té actualment deu anys. «Intentem estar amb ella tot el temps possible. Tret que estiguem al plató, algun dels dos sempre està amb ella».

Carmen Porter afronta una pèrdua inesperada

Carmen Porter i Iker Jiménez han triomfat al llarg dels anys a la televisió amb Cuarto Milenio . El programa sobre fenòmens paranormals ha arribat a la temporada 17 com un clàssic de la televisió. A més, la parella també va marcar una altra fita divulgativa amb el programa Horizonte. Durant la pandèmia de coronavirus, es va convertir en un referent per a una població espantada i desconcertada pel que estava passant.

▶️ Vídeo del dia

Per la seva banda, Carmen afrontava en solitari fa uns mesos Futura, el programa sobre tecnologia i ciència que no va acabar de rutllar. Així doncs, les baixes audiències han provocat la cancel·lació inesperada d'aquest espai en què tant interès i il·lusió havia posat la periodista. No obstnt això, en lloc de preocupar-se per aquest fracàs amb què no comptaven, Carmen i Iker han fet el millor pas que es pot fer a l'estiu.

El posat de Carmen Porter que ha sorprès Iker Jiménez

Carmen i el seu marit, han decidit posar terra i sol per mig i han començat les vacances. L'objectiu és recuperar les forces i tornar al setembre amb els seus respectius projectes televisius. En aquesta ocasió, la parella de comunicadors ha escollit les terres gaditanes per al temps de descans. Així doncs, van recorrent els millors pobles d'aquesta zona d´Espanya i degustant també els plats més típics i innovadors dels seus millors restaurants.

Carmen ho ha anat explicant al seu compte de Twitter, en què habitualment és molt activa. A més dels plats exquisits que degusta el matrimoni, també hi ha temps per prendre el sol. Així, Porter ha desarmat els seus seguidors amb aquest espectacular posat estiuenc des de Zahara de los Atunes, el seu «paradís».

També Iker utilitza les seves xarxes socials per explicar alguna anècdota de les vacances o per deixar constància dels llocs on passen.

Les crítiques que Carmen i Iker accepten

Porter i Jiménez demostren una gran seguretat i confiança en ells mateixos, la que donen anys d'experiència i de professió. Saben que són un referent dins del periodisme especialitzat i que no poden agradar a tothom. Així, Carmen afirma que «si no et critiquen tampoc evoluciones. Així t'espaviles. Portem bé les crítiques, però ens hem hagut de protegir davant de determinades reaccions i temes».

Iker Jiménez posant amb la seva dona Carmen Porter
Iker Jiménez i Carmen Porter, dos referents televisius | Mediaset

Carmen afirma que si hi ha crítiques interessants, «les llegim i en prenem nota», tot i que tant ella com el seu marit saben quan estan fent les coses «bé». Amb la satisfacció de la feina ben feta, ara toca descansar, que d'aquí a poc arriba el setembre i tornen els misteris i els fenòmens paranormals.