Foto d'Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja parla sobre la infidelitat i admet la crisi amb Yulen Pereira

Anabel pateix l'engany de Pereira

A Anabel Pantoja se la veia molt feliç al costat de Yulen Pereira. Però només li van caldre uns dies per adonar-se del tipus de persona que estava amb ella. Pel que sembla, ja hauria patit una deslleialtat per part de l'esportista.

La parella es va retrobar fa un parell de setmanes en un plató després d'un temps sense veure's. Ella acabava d'aterrar a Espanya i no li va prestar gaire atenció al seu xicot. Després de començar una relació a Supervivientes, van decidir donar-se una oportunitat una vegada finalitzat el reality.

D'alguna manera, Anabel confiava molt en l'esgrimista. El volia conèixer més en profunditat després de la relació tan intensa que van viure a l'illa. Això sí, admetia que volia anar a poc a poc, i que el temps seria el que posaria cadascú al seu lloc.

▶️ Vídeo del dia

Durant els últims dies, ja l'havien advertit del passat de Yulen. Era conegut per la seva fama de faldiller, d'haver-se ficat al llit amb moltes noies, assegurava Rafa Mora a Sálvame. Però ella va passar de totes les recomanacions que li arribaven.

També asseguraven que el jove tenia un especial interès per fer-se famós. I hauria trobat una bona forma apropant-se a la neboda de la 'tonadillera'.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel Pantoja va intentar recuperar el temps perdut amb el seu xicot. | CatalunyaDiari

Tot i això, el que semblava una història d'amor de pel·lícula, podria acabar en tragèdia. Pel que sembla, no tot és tan bonic entre ells com fan veure. Hi hauria baralles, enganys i gelosia, recull El Nacional.

Després d'arribar d'Hondures, la col·laboradora va decidir llogar un àtic al centre de Madrid. Allà es va reunir una nit amb els seus amics, però durant els dies següents va poder gaudir del seu xicot amb més intimitat. Van deixar anar la seva passió.

Anabel Pantoja es va veure obligada a apartar-se d'ell durant un parell de dies per anar a Cantora. Allà, l'esperava l'aniversari de la seva tieta. Però la setmana passada es van tornar a veure les cares al Puerto de Santa María, a Cadis, on van aparèixer molt enamorats.

Així i tot, una de les nits de festa es va acabar torçant. La parella va compartir un reservat VIP amb els seus companys a Supervivientes, Tania Medina i Alejandro Nieto. Però, mentre estaven ballant la col·laboradora i la seva parella, va passar una cosa amb què no comptaven.

«Durant un moment, Yulen es va oblidar que estava amb la seva parella i es va fixar en una de les noies que estava a prop seu», va dir Rafa. Segons sembla, la cosina de Kiko «va tenir un atac de gelosia i li va muntar un escàndol que el va deixar blanc. Van tenir la seva primera discussió».

Sense cap dubte, aquesta crisi va arribar molt abans del que pensaven els protagonistes. La situació es torna a posar molt en contra de l'esportista.

Anabel Pantoja té motius per preocupar-se

Anabel Pantoja fa temps que té la mosca darrere l'orella. Cada cop són més els companys que intenten obrir-li els ulls, però l'amor sembla que l'està encegant.

Fa uns dies, Pipi Estrada descobria una conversa que va passar en un restaurant de Menorca entre quatre comensals. Entre ells hi havia una parella, l'esgrimista i la seva cosina. Ella hauria dit a Yulen que havia d'«estirar molt aquest assumpte» perquè li portaria «molts euros».

Anabel Pantoja, Yulen Pereira, Tania Medina i Alejandro Nieto en un concert
Yulen fa un petó a Anabel en un concert. | INSTAGRAM (@YULENPEREIRA)
 

Ell no va contestar, però sí que va assentir davant de la petició del seu familiar. El periodista esportiu assenyalava que li comença a agradar molt la televisió. «Tant que l'espasa la té apartada i el que vol són exclusives», va destacar.

Però a Anabel no sembla importar-li gaire aquesta qüestió. Se centra a passar-s'ho bé al costat de l'esportista, i no li preocupa que pugui estar al seu costat per interès.